4232

Предизвика фурор! Бивша мис България се пусна както майка я е родила СНИМКА

"Смятам, че трябва по-често да казвам "Не" на филтрите и фотошопа", категорична е красавицата

 

Венцислава Тафкова се пусна без грип и фотошоп - или поне така твърди, преценката дали изцяло е така оставяме на вас. Миската, която скоро ще се опита да влезе и в музикалния бранш, качи такъв кадър с идеята да акцентира на последствията от интервенциите за разкрасяване.

Брюнетката, която иначе има достатъчно тунинг по себе си, апелира към младото поколение за това по-често да залага на натурална визия и по-рядко да посяга към любимата програма на звездите - фотошоп.

"Не се притеснявам да изляза без грим и прическа, нито да ви показвам такива снимки. Дори смятам, че трябва по-често да казвам "Не" на филтрите и фотошопа. За съжаление, и аз като всички други често се "омагьосвам" от илюзорните образи на съвършените красавици без нито един дефект в социалните мрежи", признава Тафкова в мрежата.

БЛИЦ

"Модата на филтрите и перфектният външен вид разболяват психиката. Именно това е причината голяма част от нашето поколение да прибягва към пластичната хирургия. Може би няма да е зле на филтрите и фотошопа да излиза задължително предупреждение "Консумирай с мярка", допълва още Тафкова, пише show.blitz.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?