Следвайте ни

Преди ИК на ГЕРБ: Иван Тотев и компания на мотори в Гърция

viber icon

Мощна група рокери от пловдивската организация на ГЕРБ направи разпускаща мотообиколка в чужбина.

Бившият пловдивски кмет и нов член в Изпълнителната комисия на партията Иван Тотев пусна снимка от пътешествието във фейсбука си. Заедно с него, екипирани с кожени якета, каски и очила са други трима съпартийци и приятели от Пловдив.

Това са кметът на на район „Западен“ Димитър Колев, колегата му от „Източен“ Иван Стоянов и шефът на Пътното Атанас Ташков.

Великолепната четворка вероятно се е снимала вчера следобед преди влизане в България, тъй като днес Иван Тотев трябва да е на заседанието на Изпалнителната комисия на ГЕРБ в София. Засега не е ясно колко дълга като километри и време е била рокерската й разходка в чужбина. Явно Тотев и компания са се възползвали от луфта между двата парламентарни вота и са решили да „заредят батериите“ преди старта на следващата предизборна кампания.

От кадъра липсва само другият от групата любители на Гърция – шефът на ВиК-Пловдив Спартак Николов. Вероятно защото не кара мотоциклет.

Коментари (27)

Лимбо

Лимбо

22.05.2021 | 20:51

Гражданина Тотев успя да уварди доста граждани от правата им

Отговори
3 0
Твой приятел Венко Измамата все още в кафеза

Твой приятел Венко Измамата все още в кафеза

20.05.2021 | 21:35

Тоте връткай за последно супер модерната японска машинка ,че в пандиза да оцелееш ще връткаш дупето пред Янко Ваташки -лудия ,бай Ставри -нощния надзирател и циганските тартори с големите черни питони. Ще ти го отпарят с 200 ,както обича да прави вожда ти тиквата.

Отговори
13 0
Сик

Сик

20.05.2021 | 20:03

Имам въпрос към тукашните гербави тролове. колко процента ще вземе Гроб ако Рашков вкара Тотев в кауша преди изборите ?

Отговори
17 0
Без арест на Тотев ПЛОВДИВСКИЯТ ОКТОПОД остава!

Без арест на Тотев ПЛОВДИВСКИЯТ ОКТОПОД остава!

20.05.2021 | 18:26

Поздравления г-н министър за смелостта,твърдостта и че сте първият. вътрешен министър на прехода,които не играе с МАФИЯТА.Пак сте в Пловдив и това е добре.Разбрали сте ,че тук е най-мощният ОКТОПОД на Герб по места в страната.Ако не беше така Славчо Атанасов още щеше да ни бъде кмет ,човек който само мръсниците не обичаха в градаНо засега на този ОКТОПОД подрязвате само някои ПИПАЛЦА.Сърцето му е Иван Тотев.Остане ли той , бандитската им схема скоро ще се възстанови.през 2017 пловдивските медии тиражираха едно скандално негово изказване на партийно събрание на Герб."Мен никой не мой ма барни".!!! И засега излиза прав въпреки МЕТРИТЕ преписки срещу него на бюрата на компетентните органи ,той и досега остава недосегаем и всеки пловдивчанин знае за разпънатия върху него мощен политически ,прокурорски и съдебен чадър.Вие сте били топ следовател и ръководител на следствието.Ако се разровите по случая Тотев ,дори вие с вашия опит ще бъдете шокиран ,как това може да се случва в държава членка на ЕС.По добър път сте тръгнали и получавате в момента огромна подкрепа.

Отговори
18 2
Чингелова

Чингелова

20.05.2021 | 15:50

А мен що не ме взехте бе калпаэани? Кат ва обслужваха хубавата бях . После уволнение и чао...

Отговори
10 0
Чингелова

Чингелова

20.05.2021 | 15:48

А мен що не ме взехте бе калпаэани? Кат ва обслужвах хубава бях. После уволнение и чао...

Отговори
7 0
Как се купува "Ямаха" с една чиновничеста заплата.

Как се купува "Ямаха" с една чиновничеста заплата.

20.05.2021 | 15:45

Видяхте ли от снимката майни , къде отиват откраднатите от нас пари.И аз съм рокер ,но три живота няма да ми стигнат да си купя такава супер клас машина.Хем заплатата не ми е лоша и взимам много повече от един общински чиновник.Някое нагло зомбирано гербе ще рече -кой за каквото учил.Пусто му дърво неокастрено.....Никакво дърво.На 11 юли просто отивам да гласувам.

Отговори
27 1
Бай Ганьо - имали бол пари ,дали ги!

Бай Ганьо - имали бол пари ,дали ги!

20.05.2021 | 15:29

Хвърковатата чета на Баце дето ще му връща властта.Само че вместо коне са с топ японски моторчета по за 90 хиляди лева парчето. Така хем ще връщат Бойко на власт ,хем дотират от жалост нифелната японска икономика.Добри сърца.Фирмата "ЯМАХА" е във възторг от нашите пловдивски общински момчета , а цяла Япония им се покланя ,като водещи клиенти на затъналата японска индустрия.

Отговори
17 1
полк. Ставрев

полк. Ставрев

20.05.2021 | 15:29

На тия така ще им разработят задния двор мангалите, че в затвора ще им викат Моторетките! Пръц-пръц и после кръц!

Отговори
17 1
ГЕРБ в АТАКА ! Чакалите идат !!

ГЕРБ в АТАКА ! Чакалите идат !!

20.05.2021 | 15:02

Чакалите на Бойко, от които новата власт би трябвало да трепери.

Отговори
16 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?