3906

Преди да й открият рака: Каква операция претърпя Кейт Мидълтън

Преди да й открият рака: Каква операция претърпя Кейт Мидълтън

 

Операция за отстраняване на матката претърпява Кейт Мидълтън, преди да й открият рака. Това спекулира живеещият в Англия белгийски журналист Марк Рош, специализирал в британското кралско семейство.

 

Позовавайки се на източници от Бъкингамския дворец, Рош посочва, че коремната операция на принцесата е хистеректомия. Именно след тази хирургическа интервенция през януари е открит и ракът на Кейт. Тя започва превантивно лечение с химиотерапия, което е достатъчно леко, за да не се налага да се извършва в болница, а у дома. Не се разкрива какъв рак има съпругата на принц Уилям, но Рош стига още по-далеч в твърденията си, като посочва, че Мидълтън има рак на дебелото черво.

 

Заедно с това Рош предупреждава хората да не очакват повече изявления от кралския дворец или от самата Кейт за здравословното й състояние. Френският вестник „Фигаро" на свой ред съобщава, че дори британските медии да разберат нещо повече за болежките на бъдещата кралица, едва ли ще посмеят да разкрият нещо, защото така рискуват да си навлекат гнева на двореца и завинаги да бъдат изключени от информационните бюлетини и вътрешна информация от там.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Радка

Радка

01.04.2024 | 14:55

Съпpyгaтa кyпи кaпcyли кoитo пpомeниxа нaшия ceкc, сeга е cъщият като пpеди свaтбaта: дълъг, cтpаcтен, с кaмeнна epeкция и се чyвcтвaм кaто жpeбец и cъпрyгата иcка oще и още. Cъвeтвaм вcички да опитат тeзи капсyли, жeна ми кyпи тyк:---- https://e.vg/maca

Отговори
0 4

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?