71

Преди 17 години: Не е за вярване как е изглеждала Деси Стоянова... СНИМКИ

И в дневното шоу по bTV беше зачекната темата за предстоящите евроизбори 

 

Макар и в „Преди обед” политическите теми да се избягват, в дневното шоу по bTV беше зачекната темата за предстоящите евроизбори. Водещите Деси Стоянова и Петър Дочев и гостите им насърчиха хората да гласуват за членове на ЕП, защото този вот изобщо не е по-малко важен от този за нашето си Народно събрание.

Покрай този призив, Деси Стоянова пусна архивни кадри отпреди 17 години, само месеци след като България е приета официално в ЕС. На тях се вижда водещата, която тогава е млад репортер и прави първите си репортажи от Европейския парламент.

След излъчването на кадрите, всички бяха доста изненадани, пише petel.bg. 

„Минали са близо 20 години, а Деси си е същата”, възкликна Петър Дочев, като това потвърдиха всички в студиото. Самата Стоянова се опита да скромничи, но стана очевидно, че възрастта сякаш не ѝ се отразява изобщо.

 

Само инфлуенсърът и бивш „сървайвър” Стефан Попов - Чефо леко се заяде с водещата, като я попита защо в репортажите от 2007-а звучи сякаш се кара на зрителите. Деси отговори, че се е старала да е маскимално сериозна, но са я карали да има включвания, в които да говори в кадър, въпреки нейните протести срещу това.

 

Предаването в четвъртък започна по доста интересен начин. Още в първия кадър Деси и Дочев се надпреварваха в канадска борба. Стоянова излезе победителка, но самата тя призна, че колегата ѝ я е оставил и не е използвал цялата си сила, пише show.blitz.bg.

 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?