46

Предателство! Бившият на Мария Илиева заби нейна по-млада версия СНИМКА

Нова двойка в родния шоубизнес се появи на хоризонта. Става дума за бившето гадже на Мария Илиева -  Наско Колев, който очевидно си пада по гласовити дами. Сега Наско се показа с 21-годишната поп фолк звезда Лидия.

Макар и двамата да не са потвърдили връзката си, за всички е твърде очевидно. Фенове редовно забелязват бъдещият доктор на участията на младата му половинка, а и редовно се появяват техни снимки от едни и същи локации.

Сега и двамата споделиха кадри, от които става ясно, че са в Барселона, а на едно от сторитата дори се вижда самият Колев. На клипчето двамата са един до друг, докато се изнася скъпо шампанско със свещички в чест на празника.

Снощи голяма компания български младежи, сред които и Атанaс Колев, са си спретнали препарти за рождения ден на Лидия – 27 април в тузарски клуб. От каталунската столица кадри сподели и бившият на Мария Илиева, който както разкрихме, е момчето до Лидия вече повече от половин година.

В споделените кратки клипчета обаче не се вижда Галин, който успя да превърне момиченцето в истинска поп фолк фурия. Източник на LifeOnline.bg потвърди, че продуцентът на Лидия не бил позитивно настроен към зародилата се връзка и настоявал двамата да не показват заедно, и дори да се разделят.

Очевидно е обаче, че забранената любов между попфолк певицата и рапъра няма да се предаде толкова лесно.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?