71

Пред раздяла? Вижте какво става между Златка и новото й гадже

Щастието обича тишината, са казали хората, а обикновено при публичните личности това много рядко или никога е търсен ефект. Особено пък за Златка Райкова, която не спира да демонстрира колко е влюбена, щастлива и луксозно живееща, откакто се раздели с Благой Георгиев.

Дали обаче при нея всичко е цветя и рози наистина, както се опитва да убеди от социалните мрежи, или има и други неща, които не са за споделяне пред всички, времето със сигурност ще покаже нееднозначно. Вече е факт обаче един доста разочароващ плеймейтката коментар, направен от близки до семейството на новия й любим Карен.

Според него "семейството на Карен категорично не одобряват Златка. Не я харесват и тя не отговаря на моралните ценности на фамилията". Това твърди близка семейна приятелка на Карен Хачатрян, пише "Хотарена".

 

"Всъщност нещата далеч не са толкова розови. Както знаете, те са арменци и въобще - са доста консервативни хора. Имиджът на Златка не е този, който биха искали да има половинката на Карен", добавя още жената пред медията и дори допълва, че преди да се прибере от Миконос, Карен даже обещал на родителите си да зареже Райкова.

 

От почивките в Гърция, които си спретват Карен и Златка обаче, поне засега не изглежда да са пред раздяла. Докога ще издържи идилията им и дали няма да финишира скоро, предстои да разберем, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Тоя

Тоя

18.07.2022 | 23:51

си е жив циганин. Златка си я знаем, а родителите му да вървят... сещате се къде. Какво правят в България?

Отговори
3 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?