Следвайте ни

Прецакани: Есента донесе най-лошото за 3 зодии

viber icon

Есента може да се окаже коварен сезон за няколко зодии, ако не направят нещо за своите връзки, което да ги спаси. Вижте кои са 3-те зодии, за които есента може да донесе раздяла и неприятни емоции, които не са си пожелавали, пише actualno.com.

БЛИЗНАЦИ: Ако не внимавате, тази есен може да провалите връзката, на която толкова държите. Ще дойде нов трети човек, който ще се опита да грабне любовта ви. Помнете обаче, че този човек не желае сериозна връзка. Той просто се забавлява, иска да докаже, че може да открадне половинката на друг и ако започнете връзка с него, много е възможно скоро да загубите и това. Бъдете разумни, мислете преди да действате и оценете какво съкровище имате до себе си. Никой няма да може да дойде и да направи нещо повече за вас. Просто забравете за изкушенията, не се поддавайте на мимолетни страсти и бъдете отговорни към връзката си. Няма по-зряла постъпка от тази и вие добре знаете това.

ЛЪВ: Не си мислете, че когато сте създали една връзка, тя ще бъде завинаги здрава, стабилна и няма да има нужда правите нищо, за да я поддържате такава, каквато е била в началото. Истината е, че в последната година жестовете от ваша страна са намалели, не правите всичко, което сте правили в началото и това не остава незабелязано от вашата половинка. Ще дойде някой друг, ще направи няколко прекрасни жеста и ще отмъкне половинката ви под носа. Затова се стегнете, обмислете грешките и пропуските си, ако искате да спасите връзката си. Започнете от ежедневните малки неща, след което излезте на вечеря или просто направете жест, за който половинката ви отдавна си мечтае. Това ще възпламени отново любовта ви и ще покаже на човека до вас, че имате все същите силни чувства и не сте решили да се откажете от връзката си.

КОЗИРОГ: Няма връзка, която да оцелее във времето, ако стои на едно и също място дълги години подред. Всички ваши близки и приятели, които са били в дългогодишни връзки без развитие, вече най-вероятно не са задно, нали? Не бъдете от хората, които ще загубят любовта на живота си, само защото се страхуват от големите крачки. Ако обичате някого, време е да му засвидетелствате това с разговори за брак, деца и по-сериозни планове за бъдещето. Ако усещате, че такива разговори не за вас, най-вероятно и човекът, с когото сте, не е правилният човек. Желанието за създаване на семейство идва с времето, но забави ли се прекалено дълго – най-вероятно не сте един за друг. Помислете и действайте, ако искате да запазите любовта, която сте изградили заедно.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?