3906

Прецакана и унижена: Мира обяви война на Фики, какво й е причинил

След като Фики прецака песен на Мира, средният Стораро реши да даде повече яснота около разразилия се скандал между двама им.

Преди дни Мира сподели пред аудиторията си, че двамата готвят една и съща песен дори и с близка премиера, но нейната била спряна за сметка на тази на Фики. Вследствие на това певицата прекъснала и отношенията си с музикалната компания, за която работеше. 

"Никога не съм бил замесван в скандали, защото не това е моят начин да търся популярност, както и на моето семейство, начело с баща ми, от когото винаги съм взимал пример. Но във връзка със създалата се ситуация около последната ми песен, държа да кажа, че нямам никаква намеса в отношенията на моята музикална компания и моята колежка Мира", написа Фики.

Относно самата песен той поясни, че "Чипи, Чипи" и чилийският семпъл към нея са изпети, готови и регистрирани от екипа му преди три месеца. "Всеки, който се занимава с музика и музикален бизнес, може да разбере какво означава това. Уважавам Мира и нейното творчество, но всяка музика си има своето авторско право, а аз винаги съм си уреждал всички права, на която и композиция да направя кавър версия", казва още музикантът.

Според певеца Мира е могла да намери контакт с него и да поговорят за това, че са се дублирали.  "Аз до вчера нямах представа. Щях да ѝ преотстъпя песента, особено ако знаех, че с нея е искала да подаде ръка на млад талант. Но, за съжаление това не се случи", оправдава се Фики и заявява: "Аз съм чист пред Бог и държа да живея без интриги и лъжи, които най-много ненавиждам! Ще продължавам да пея за вас и ще бъда още по продуктивен тази година".

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Анти чалгар

Анти чалгар

22.04.2024 | 19:00

А стига ни занимавахте с тези същества НЕПОТРЕБНИ.

Отговори
1 0
Ciganin:(

Ciganin:(

22.04.2024 | 15:45

Мазнияни цига.н.ски син да не се прави на луд....

Отговори
0 0

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?