4232

Пребиха Светлана Гущерова пред децата ѝ, извършителят е известен борец СНИМКИ

Кирил Терзиев е женен и има 10-годишен син на има Йоан

 

„Кирил Терзиев ми счупи предните зъби пред очите на децата ми!“, изригна Светлана Василева късно снощи в Инстаграм. Моделката твърди, че известният борец я пребил в колата й пред очите на три от децата й.

„Това се случи, след като забелязах, че ме следи. Спрях, за да го попитам защо ме след, след като бях заплашвана от 1 година от него. Досега мълчах! Но след като ми посегна през прозореца на колата ми – пак повтарям – пред очите на трите ми деца, чашата преля“, разкри Гущерова.

Hotarena

По думите й органите на реда не обръщат внимание на сигналите й. „Преди 30 минути се обадих в полицията и още няма екип на място. Подкупна ли е полицията? Страхувам се“, сподели още Светлана.

Hotarena

Още в началото на годината моделката сподели в социалната мрежа, че е била заплашвана с киселина и се страхува за своята и сигурността на семейството си. Тогава тя така и не разкри кой е инициатор на психическия тормоз, а само намекна: „Пазете се от приятели“.

Кирил Терзиев е женен и има 10-годишен син на има Йоан. Досега не е имало индикации за проблеми в отношенията му с Атанаска. Неясна остава и връзката между олимпийския шампион и Светлана Гущерова.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?