Следвайте ни

Празник в община "Марица"! Кметът обеща да черпи и на 100-годишния си юбилей

viber icon

50-годишен юбилей отбеляза вчера Димитър Иванов, кмет на община "Марица -  център на една от най-големите индустриални зони край Пловдив. Иванов почерпи колегите си в офиса, а по-късно отбеляза празника в семеен кръг с родителите, съпругата, синовете и внуците.

"Ден преди юбилея направих за себе си равносметка на живота ми дотук. Доволен съм от това, което съм постигнал, доволен съм, че най-близките ми хора са здрави и са до мен. Пожелах си здраве за мен и семейството, и през следващите 50 години да постигна още толкова от това дотук", сподели рожденикът пред "Марица".

През целия ден вчера телефонът на Иванов не спря да звъни.  Политици, кметове, колеги и приятели не спираха да му честитят празника, а бюрото му бе отрупано с купища поздравителни адреси, картички и честитки.

Общинската администрация зарадва Иванов с фотоалбум със снимки „зад кадър“, направени през годините, докато е начело на община „Марица“, и тематична торта, посветена на едно от хобитата му - лова. Не пропуснаха и пожелания за здраве и както досега - с вяра, целеустременост и упоритост да продължи да изпълнява мечтите си, чиято цел е само една - благополучието и комфортът на всички жители на община „Марица“. Кметът благодари на екипа си и изрази увереност, че предстои да реализират заедно още много успешни проекти.

Най-остроумното пожелание също дошло от колеги на Иванов, които му пожелали на 100-годишния юбилей пак да е кмет и да го поздравят. "Ако тогава забравя, разчитам на вас да ме подсетите", отговорил в същия шеговит тон юбилярят.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай