Следвайте ни

Празник на Острова! Кейт и кралицата зарадваха всички с тази новина

viber icon

Кейт Мидълтън обяви фотоконкурса си „Hold Still“, за който хиляди жители на Острова изпратиха свои снимки, в които е отразен духът на Обединеното кралство в пандемията - общо 100 творби за живота по време на карантина, пише kliuki.bg. Всичко това се случи, разбира се, с покровителството на кралица Елизабет II.

Акцентът на фотографиите пада върху три основни теми – „помощници и герои“, „новото нормално“ и „добро дело“. Кралското семейство показва своята ангажираност с обществените трудности и проблемите около Пандемията през текущата година. Кейт е активна социално и често се среща с хората, които винаги я приемат в радост. Тя има положителен обществен имидж, към който явно и Кралицата обича да се включва. Знаем, че нейния син Чарлз не печели много от всеобщото доверие и се очаква първородния му син да поеме короната след кралицата.

Изложбата бе открита днес в Националната портретна галерия в Лондон и в журито бяха самата Кейт Мидълтън, директорът на галерията, както и популярни поети и фотографи. Те избраха 100 фотографии, които според тях са най-силни и заслужават да бъдат изложени.

Кралицата лично написа сърдечно писмо до всички участници в конкурса. В него тя сподели, че е вдъхновена от начина, по който фотографията почита работниците на първа линия, отразявайки духа на общността и усилията на хората с големи сърца, които подават ръка на нуждаещите се.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?