44

Празниците не свършват за две зодии, друга се радва на късмет

ОВЕН

Не бързайте, обмисляйте всяка своя стъпка, за да постигнете резултати. Съветите, които ще получите, не винаги ще са подходящи, така че се доверете на интуицията си. Какво и да се случва, се опитайте да запазете спокойствие или поне не показавате, че нещо ви притеснява.

ТЕЛЕЦ

Благоприятен ден за самостоятелни действия. Ако не ви притискат, не ви дават съвети и не поискана помощ, ще се справите. Към много проблеми ще намерите нови, неочаквани подходи и затова бързо ще намерите решение за тях. Полезни запознанства ще открият пред вас нови възможности.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден за комуникация. Можете да обсъждате както текущи задачи, така и планове за бъдещето. Неочаквани подаръци, както и парични преводи, които ще се окажат по-големи, отколкото сте предполагали ще ви, зарадват. Не бързайте обаче с харченето – не е ден за спонтанни покупки.

РАК

Денят ще мине спокойно. Имате възможност да сложите в ред делата си и да намерите решение на въпроси, които отдавна не ви дават покой. Може да възникнат разногласия с близките ви, но ще намерите компромис. Тук ще ви помогне жизнения опит и здравия разум.

ЛЪВ

Днес не всичко ще върви по план, но все пак е добър ден. Ще успеете да приключите с повечето ангажименти. Очаквани парични постъпления ще ви позволят да зарадвате близките си. Имате шанс да възстановите връзка, която по една или друга причина е била прекъсната.

ДЕВА

Отличен ден да научите нещо ново. Всичко, което ще чуете днес, скоро ще се окаже полезно. Ще имате възможност да се запознаете с хора, които в бъдеще ще ви бъдат партньори. Струва си да се видите и със стари познати – винаги има какво да обсъдите и за какво да поговорите.

ВЕЗНИ

Подходящ ден за почивка. Занимавайте се с нещо приятно и отпускащо. Избягвайте решения на сериозни задачи. Ако обсъждате с познати общи планове, постарайте се да не давате обещания и да не се обвързвате с ангажименти. Днес бъдете внимателни за ценните си вещи и документи.

СКОРПИОН

Ден с интересни събития. Повече от обичайното ще бъдете в центъра на вниманието, заради дълго чакани успехи. Очаквайте нови делови партньори и съмишленици, които с течение на времето ще станат ваши добри приятели. Благоприятно време е за по-големи покупки.

СТРЕЛЕЦ

Спокоен ден, подходящ за някои изостанали задачи. Особено добре ще се справяте с проблеми, които изискват акуратност и внимание. Ще имате възможност да укрепите деловите и личните си отношения.

КОЗИРОГ

Денят ще ви зарадва с добри новини. Навреме получената информация ще ви позволи да вземете правилни решения в сложни ситуации. Може да се заемете с нови проекти, но не бързайте – ще трябва да мине много време, преди да видите първите успехи. 

ВОДОЛЕЙ

Успешен ден. Ще имате възможност да направите много полезни неща, както за себе си, така и за другите. Много неща ще ви се сторят доста по-лесни, отколкото сте очаквали. За да достигнете целите, често ще се наложи да рискувате. Идеите ви са добри, а и околните ги подкрепят.

РИБИ

Благоприятен ден за общуване. Мнозина ще одобрят вашите идеи и ще предлагат помощ за реализацията им. Ще може да постигнете всичко, което искате, ако сте наблюдателни и откриете възможностите, които другите все още не са забелязали

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?