49
Следвайте ни

Празничната програма на БНТ в новогодишната нощ - от Фики до Стинг и още 100 изненади

viber icon

И тази година празничната програма на БНТ е подчинена на една цел ​- да ни държи будни, весели и залепени за екрана. Фурорът, който направи „Новогодишната щръклица“ на режисьора Димитър Шарков (най-гледана у нас в часовете преди настъпването на 2021 г.), има свое продължение - „Световна щръклица“.

Публиката ще види още повече скечове, смях, буйни ритми и прекрасно настроение с духов оркестър „Виво Монтана“, оркестър „Канарите“, Николина Чакърдъкова и Неврокопски танцов ансамбъл, Глория, Николай Славеев, Софи Маринова, Фики Стораро, Румяна Попова, Илия Луков, Бинка Добрева, квартет „Славей“, Нешко Нешев и актьорите Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Албена Михова, Мая Бежанска, Филип Аврамов, Нети, Тео Елмазов, Дидо Мачев, Павлин Петрунов. 

Преди полунощ на Нова година, в 22:30 часа, ще започне празничното шоу „Нова година с музика безкрай“. Заради дългия репертоар с участието на над 100 изпълнители предаването ще продължи до 01,30 часа на 1 януари.      

Сутрин екранът ще принадлежи на децата​ - с „Ваканцията на Лили“  на Иванка Гръбчева, анимацията „Гарванът - малкият пакостник“, с екранизацията по любимата книга на Карло Колоди „Пинокио“  и игралния  „Реми без дом“ с Пиер Ришар.  Празничната програма на БНТ ще събере пред екрана и меломаните с двата концерта на  Франк Синатра, валсовете на Виенската филхармония  (диригент Даниел Баренбойм), концерта на Стинг от зала „Олимпия“ и на „Роулинг Стоунс“ от Хавана. 

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Коментари (1)

КОКО

КОКО

23.12.2021 | 15:59

КОШЛУКОВ СИ РАЗБИРА ОТ РАБОТАТА

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?