46

Правят ли секс за пари? Падна интимна тайна на участничките в "Ергенът"

Все по-упорити са слуховете, че участничките от "Ергенът" заработват като платени момичета и използвали формата за вдигане на тарифата. 

Две от най-емблематичните участнички излязоха на Витошка и втрещи всички с признания, които са написали на лист хартия. Александра призна дали има деца, а Ева пък дали спят с мъже за пари.

"Все още нямам деца!" - това гласеше надписът, зад който застана Алекс.  "Не спим с мъже за пари!" пък написа Ева. Посланието на двете беше, че не бива да се вярва на всичко, което е публикувано в интернет.  

Скоро момичетата отбелязаха и годишнина от началото на снимките на "Ергенът". "Беше страхотно преживяване от първият до последният ден. Радвам се, че точно с вас прекрасни момичета изживяхме това приключение", коментира Люси. "Искам пак" - сподели Благовеста Бонбонова. 

Продуцентите пък издават, че в новия сезон участничките са още по-колоритни и със сигурност рейтингът ще скокне до небето, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Шорошояд

Шорошояд

27.09.2022 | 20:13

Не, такива работи не е стават в нашата европейска страна, това е комунистическа пропаганда!

Отговори
1 0
Задължително

Задължително

27.09.2022 | 19:11

Спят няма да лежат я . Трябват пари за парцалки.

Отговори
1 0
dimitar

dimitar

27.09.2022 | 17:35

бърз и сериозен кредит за физически лица и фирми Нашата финансова институция е специализирана в договори за заеми за хора, които имат затруднения с банките. Ние предлагаме заеми от 5000 евро до 800 000 евро. лихвения процент от 2,5% години със срок на погасяване до 25 години за вашите нужди свържете се с нас на имейл: [email protected]

Отговори
0 2
А, не ве

А, не ве

27.09.2022 | 17:28

Спът та ушите им плющът. Цингето от Ямбол е най-лакомо. Искало пак...

Отговори
4 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?