46
Следвайте ни

Прът в колелата на Маги Халваджиян и Рачков, вкараха ги в интрига за много пари

viber icon

Големи неприятности дойдоха до главата на Димитър Рачков и братята продуценти Маги и Джуди Халваджиян. Причината е интрига с японски милиардер, пише „Уикенд”. 

Продуцентите и известния комик са собственици на лъскаво кафене, което отвори врати неотдавна в столицата. Заведението се рекламира като място където „кафето е изкуство, култура и преживяване”. За целта се разчита на продукция от малки биологични ферми в Бразилия, Кения, Колумбия и Бразилия, за да гарантират отлично качество. В опит да осигурят уникално изживяване на своите клиенти, собствениците са заложили на впечатляващ минималистичен и футуристичен дизайн, като цялото заведение е в ослепително бял цвят.

Рачков и братя Халваджиян се похвалиха, че те са автори на идеята за заведението. Концепцията им за кафенето на бъдещето била изключително иновативна „и все още не особено позната не само в България, но и в цяла Европа”. Това им дава надежда, че могат да направят световна експанзия с революционната си идея. Плановете им са в скоро време да отворят цели 200 обекта. Впечатлени от кафенето, хора от цял свят вече ги засипвали с предложения да отворят заведения на франчайз. От Лондон, та до Дубай. Поне така се хвалят Халваджиян и Рачков в платена публикация.

„Жалко, че идеята не е оригинална а копие на японска верига, която от няколко години насам се разпространи доста сериозно по света”, написа в коментар известен кафе експерт. Клиенти, посетили кафенето също отбелязаха, че интериорът, поднасянето на напитките и самата философия на заведението поразително прилича на японска верига, собственост на милиардер. Подобни съвпадения трудно могат да бъдат случайни и поставят в опасност нашенците, тъй като при един евентуален спор, не се знае дали идеята им няма да рикошира върху собствените им джобове.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Скрита джендърска реклама

Скрита джендърска реклама

12.12.2021 | 17:57

Сополи и гурели!

Отговори
5 3
Бибитка

Бибитка

12.12.2021 | 17:30

И защо да не отварят?Имат възможност-отварят!Отвори и ти...,а за тяхната сметка, има кой да мисли .Май те е яд нещо, че закъсня да бибитнеш на Бебо бибитката???

Отговори
5 4
Николов

Николов

12.12.2021 | 14:51

Интересна новина, която всъщност е съмнителна с качеството си- защо няма името на експерта по кафетата , който е заявил становище за приликата , имената на клиентите ,които едва ли не са също специалисти по същия тип заведения и са обиколили веригата с японската концепция , а да , чудо - милиардера се оказва също безизвестен , но българите всъщност са супер известни у нас и затова са под прицела на "новините". Когато имаш мнение имай и топки да се покажеш с името си и да си го кажеш значимото мнение ! Какво се криеш зад " известен специалист" , като няма как да се защитиш в световен мащаб едва ли не , колко си известен ....

Отговори
16 6
Биби

Биби

12.12.2021 | 14:29

Какви са тези напъни за пари, абе Халваджян, а и другите, малко ли са ви парите, които вземате, че и заведения правите. За какво е всичко това, но накрая да не ви излезе крива сметката.

Отговори
16 11

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?