46

Пръст на съдбата в bTV: Светльо Иванов поема "120 минути" в уникален ден

Най-голямата ценност за водещия на предаването "120 минути" са двете му любими жени

В интервю за вестник "Пенсионери" Светослав Иванов говори откровено за работата, семейството и книгите си. 

Г-н Иванов, през 2013 г., в деня на раждането на дъщеря ви Йоанна, ставате водещ на предаването „120 минути” по bTV. Това че сте станал баща точно на тази дата, явно е било на кадем - близо десет години на екран, десетки излъчвани предавания. Малко или много са тези години за едно предаване?

И аз често си задавам този въпрос. Информационната среда в момента е много различна от времето, когато „120 минути“ стартираше. Днес светът вече е много по-бърз в сравнение не с темповете преди десет, дори преди три години. Пандемията, а след това и войната бяха предизвикателства не само в личен и човешки, но и в професионален план. В този смисъл, може би последните три години ми се сливат, малко загубих усещането си за време, но когато се връщам към началото си давам сметка, че през „120 минути“ премина цялото десетилетие.

Вие сте щастлив съпруг и баща. Какъв е балансът работа/семейство?

Семейството е моят смисъл, моята опора и моята крепост. Всяка свободна секунда съм с двете ми любими жени – Вяра и Йоанна.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Svetoslav Ivanov (@svetoslav120)

Всеки е благодарен на своите родители, баби и дядовци. Вие с какво чувство си спомняте за вашите? Какъв беше вкусът на онова време, времето, в което израснахте?

Имах най-невероятното детство. В годините, в които нямаше толкова развити технологии и си играехме по цял ден навън. Вкусът беше на истинското детство, онова красивото, леко дивото, бавното и забавното. Обичам детството си и съм благодарен на моите родители, че ми го подариха.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?