2374

Прах в очите? Лъсна истината за скандалните "Пиленца от Монако" СНИМКА

Скандалните "Пиленца от Монако" Боби и Нина се оказаха не това, което са. 

Появи се шокираща снимка на Нина, която показва нейната същност и доколко може да се причисли в категорията на ВИП персона, за каквато претендира, че е.

Снимката на Нина е направена от нейна съседка, с която е пътувала в автобуса от Хисаря към Пловдив. Нина Пиленцето се качила в 8 часа на рейса, което противоречи изцяло на нейните представи за ВИП и ЛУКС. 

В Хисаря е била при родителите си, които се оказаха доста начетени хора. Майка й е учителка по английски език, а баща й - готвач. 

Фотосът на Нина от автобуса породи забавни коментари в мрежата:

"Сега вече и ние сме "вип", защото също се водим в автобус"

"Имаше ли червен килим на автогарата и на стълбите на рейса"

"Африканците продават такива чанти на килограм във Франция. Личи си, че е менте. Прилича на мушама", са само малка част от коментари, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
пилинцета на батко

пилинцета на батко

22.06.2022 | 16:17

Какво да ги обвинявам, то така седесарите излъгаха тоя народец, че като падне комунизма всички ще станат богати европейци! Като типични седесарчета на плямпане едно голямо европейско, а реалността чанта от мушама в междуселския рейс!

Отговори
0 0
Krasi

Krasi

22.06.2022 | 13:20

Трябва си лечение,и редовно приемане на медикаменти установени срещу биполярност.

Отговори
4 0
Гледах епизода, в който участват.

Гледах епизода, в който участват.

22.06.2022 | 09:25

Проблеми има това момиче. Партньорът й също. Но пък всеки е свободен да се изразява както намери за добре, докато не вреди на останалите. Също да се излага е свободен.

Отговори
9 2
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

22.06.2022 | 08:39

Замислих са...........зяпам ги тез двамата полунормалници как са праят на патрони там вав мунаку и са чудя дали аджеба местните бугаташи си мислят дека сичкити балгаре сми кат тях. Чи сми кат утървани и ни сме скивали лукс и паре през живота си. Напрау на излагат, скимтят кат гладни песуве и убикалят по кащити и хутелити уж чи са некви Випуве. Истинскити тарикати сас многу паре и кули и кащи си мълчат, карат бавну и тежкарски своити бигачки, уставят бакшиши по сто двеста евраци, ни са праят на шошомиги. Пуста прустутия ги владей тез пилита ли са, кукошка и петел ли са....да земат да са фанат да бачкат нещу там,пуне да ни на срамят пред чожденцити.

Отговори
11 2
байгрую

байгрую

22.06.2022 | 08:30

Не важно какво имаш, а какво си

Отговори
5 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?