Следвайте ни

ПР-ът на звездите Наско Лазаров разкрива как да сме успешни

Експертът ще изнесе лекция в събота от 16 часа в Панаира

viber icon

Пиарът на звездите Наско Лазаров ще разкрие как да бъдем успешни в социалните медии. Утре,  28 септември от 16.00 часа той ще изнесе лекция за видеомаркетинга и как да бъдем популярни в Инстаграм.

47-годишният пиар е с пловдивски корен - роден е в село Първенец. Собственик на Агенция за публични комуникации ПРофайл и PRofile international. Носител е на международната награда Човек на 21 век в областта на медиите и комуникациите, лично връчена му от тв легендата Иван Гарелов. “Знаменитост на годината” през 2018-та. Почетен член е на глобалната модна мрежа - Global fashion network. Пет години в телевизиите отговаря за продуктовото позициониране в лайфстайл продукции за мода и красота.

Продуцент,лицензиант и организатор на престижния конкурс “Мистър България“, Първия медиен консултант на Sofia fashion week 2015. Официален лицензиант е и на Beirut fashion week на Балканите. Твърди, че за него в бизнеса няма невъзможни неща.

“Очарован съм от новия облик на европейската столица на културата -Пловдив и комплиментни за атмосферата,красотата и положителната енергия. Пловдив е един невероятен град, с история,култура и възмосности да бъде сред силно предпочитаните градове от туристите”, сподели  пред Bulgaria digital week Атанас Лазаров.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?