3906

Познайте коя е: Красавицата, която може да победи и Ергенът в доста спортове

Нежното състезание за сърцето на ергена Евгени е в разгара си в ефира на Би Ти Ви. Може вече да се твърди, че част от дамите в предаването са по-близо емоционално до виртуозния български пианист. Даже и физически. Една от фаворитките за победителка в "Ергенът" 2 е Айлин Бобева.

Тя е модел, а и има успехи в каратето. Любопитна комбинация. Прави впечатление, че освен, че е интелигентна и романтично настроена, Айлин е фортуна в спорта, в сравнение с голяма част от другите участнички.

 

Наскоро 10-ина от момичетата влезнаха в импровизиран баскетболен мач в предаването и останаха впечатления, че Бобева беше единствената, която реализира от нейния тим, а дори и вкара над 50 процента от точките въобще в мача.

Изглежда Айлин няма равна в баскетбола в имението, зевзеци дори се шегуват, че би победила самия ерген на доста спортове. Засега в активността в целувките помежду им май "резултатът" е равен. Симпатията е налице. Бобове определено пък е "царицата" на баскетбола в луксозното имение. Да се надяваме, че в следващите епизоди, няма да има спортни игри свързани с каратето, защото тогава положението може да е по-разгромно откъм спортен план дори и сравнено с игрището за баскетбол, пише skandal.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Тази

Тази

21.03.2023 | 13:55

наричате интелигентна?! По тъпо същество от нея не съм виждала! И е лигава! Само се хили като дебилна. Чак да ти се догади!

Отговори
0 0
Аман от

Аман от

21.03.2023 | 06:27

Ку..и! Реклама на духалки!

Отговори
2 0

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”