49

Познахте ли тази първокласничка? Днес е една от най-прочутите българки

Една от най-любимите български актриси Катето Евро отново показа чувство за хумор и оригиналност с начина, по който отбеляза 15 септември. Ето какво написа звездата в социалните мрежи:

"Първокласничката Катерина Илиева, soon to be Катето Евро! Винаги съм искала да бъда актриса, още на 7 г. го знаех! И ако за повечето деца така изглежда снимката "Аз съм вече грамотен“, за мен това е снимката и погледът "Аз знам, че ще стана актриса“.

Днес, няколко години по-късно, мечтая и моята Кати, която сега ще е първи клас, да има същия късмет да сбъдне мечтите си и да стане такава каквато иска! Коя ли баба не мечтае за това! Съдейки по Сашко, който е моята гордост, знам, че и Кати няма да ни разочарова!

А междувременно нея я подготвяме усилено за първия учебен ден, защото доброто образование е номер 1 фактор за успех!", пише Катето Евро към милите спомени, които качи в социалните мрежи. Поводът за снимката, с която умили последователите си, е стартът на новата учебна година.

 

 

 
 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Дабеееее

Дабеееее

17.09.2022 | 23:42

Прочута хубав виц с какво ,че търсеше мутанти в едни шоу и имаше досаден смях. И един филм с малко повече реплики от другите и филми.Най известна реплика почакай ,че съм гола и искам да пея.

Отговори
1 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?