2374

Позхнахте ли тези бебета? Сега са известни и успешни мъже СНИМКИ

Напълно в духа на предстоящият старт на „Фермата“, която тази година е под мотото „Мостът на времето“ Иван и Андрей публикуваха своите „мостове“. Снимки спомени от времето, когато те са били малки, сравнени с наследниците си, които също са деца.

За мен и Андрей най-здравият мост е нещото, което остава – семейството. Важно е да помним, важно е да предаваме на следващите поколения частичка от миналото. Ще споделим нашия мост на времето – три поколения от нашите семейства, написа Иван като публикува снимки на баща си и себе си като малък.

Същото направи и Андрей:

"Днес и аз се разрових из архивите, за да мога да споделя моя мост на времето, а именно моето семейство през поколенията! 

Семейството е мост и опора не само за двамата водещи и продуценти на селскостопанското риалити „Фермата“, а и за всеки един от нас, без семейство няма корени.", ката той, цитиран от Vihrogon.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Лорд Дракула

Лорд Дракула

19.08.2022 | 07:42

Айде всички и ние да направим същото . Не само тези така наречени " известни" хора . Няма само за тях да пишат.

Отговори
3 0
Лорд Замбези

Лорд Замбези

19.08.2022 | 04:11

Не не ги познавам . Защо трябва да ги познавам. А това предаване само 2 се опитах да го гледам едвам изтраях за по 10 минути да гледам една безсмислица .

Отговори
4 3
Тв критик

Тв критик

18.08.2022 | 22:41

Тези тяхното предаване саьсисадни и противни за гледане .Фермата е една тъпотия са слабоумни.

Отговори
5 2

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?