Следвайте ни

Повече ангажименти в работата за 3 зодии

В понеделник успеха на всичките ви действия ще зависи от предварителната ви подготовка и най-вече финансовото обезпечаване на нещата, с които ще се ангажирате. Това ще бъде благоприятен ден за посещение във финансова институция и разрешаване на проблеми свързани с пари или с финансови документи. Въпреки, че вибрациите на деня са насочени към любовта и семейството, днес мнозина ще направят разходи за лечение, терапия, медикаменти. Днес намерените неща на пътя са ви знак или талисман, не ги изхвърляйте. 
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще се почувствате достатъчно амбицирани да постигнете важен за вас един успех или цел. Ще имате благоприятен ден за съдебни или юридически дела. Днес ще получите неочаквана новина или покана, която ще подобри настроението ви. За някои от вас понеделник вещае емоции свързани с флирт или романтична авантюра. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес следете внимателно новини, които ще се окажат важни за вашия личен или професионален живот. Всяко събитие днес ще има непредсказуемо развитие през следващите дни. В понеделник е възможно е получаване на пари в дома ви чрез банков превод, документ и др. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще имате повече ангажименти на работното си място. Това ще бъде един благоприятен ден за развитие на бизнеса ви или на служебните ви ангажименти. Възможно е да преживеете важно събитие свързано с човек, който живее в друго населено място. Насладете се на всяко малко щастие, което живота ще ви даде днес. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник се стремете да съхраните хармония и разбирателство в отношенията си с колеги, ръководители или клиенти. Вероятно поради различни причини натоварването на работното ви място ще бъде голямо. Ако всичко ви изглежда наред, значи нямате реална представа какво всъщност се случва. Днес ще имате някаква изгода или ще получите помощ от страна на роднина.  

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?