46

Потвърдено! Свежа кръв влиза във "Фермата" при Иван и Андрей

Майстор на месните мезета влиза в деветия сезон на „Фермата“ по bTV, за да предаде огромния си опит на участниците. Младият и образован Венцислав Узунов, който изоставя процъфтяващата си бизнес кариера и международните си клиенти, за да се занимава с животновъдство сред живописната българска природа, е новият стопанин в риалитито.

С впечатляващите си фермерски умения и безспорната си харизма, той има всички шансове да се превърне в любимец и на участниците, и на зрителите. „Бих искал да дам добър пример като покажа колко е важно да се отнасяме хуманно към животните и да оставяме минимален отпечатък върху природата с работата си“, казва Венцислав преди началото на деветия сезон, който стартира под мотото „Нишката на живота“ на 4 септември от 20.00 часа. 

Новият стопанин на „Фермата“ вярва, че пътят към успеха е покрит със знания и усърдната работа. Венцислав създава успешна счетоводна ферма, която обслужва клиенти по цял свят. Времето му минава в полети между Европа, Азия и САЩ до деня, в който решава да направи рязък завой и да се върне към българската земя, и с двамата си бизнес партньори и най-добри приятели създава ферма от нов тип.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Кой ще

Кой ще

25.08.2023 | 09:17

Да,влиза и участва не гледам глупостите.

Отговори
3 0
А свеж

А свеж

24.08.2023 | 20:10

Зад..ник или гъ...з ще влизали във овчарското предаване.

Отговори
3 0
Тв критик

Тв критик

24.08.2023 | 20:03

Това и да ми плащат пак няма да ГО ГЛЕДАМ . И НЕ ИСКАМ И СА ЧУВАМ ЗА НЕГО.

Отговори
2 0
Фермата

Фермата

24.08.2023 | 14:41

Иван и Андрей стават за дегустатори на Винпром Пещера но, не и за продуценти на Фермата!!!

Отговори
3 0

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?