Следвайте ни

Потрес в bTV! Лъснаха скандални разкрития за Hell's Kitchen!

Натиреният от шеф Ангелов Хани разкри истината за Хелс Китчън!

viber icon


Египтянинът Хани Оф, който беше един от екзотичните участници в Кухнята на Ада „Хелс Китчън“ приключи безславно своето участие в кулинарното риалити.

Шеф Ангелов прогони многодетния баща, след серия от негови грешки още от самото начало на шоуто. Нервите на топготвача не издържаха. И той посочи вратата на недостойният за кухнята му играч от Костинброд.


„Разполагаш с най-добрата техника, най-добрите продукти, осигурени клиенти, моята безусловна подкрепа! Къде е проблемът тогава?“, попита шефът провинилия се Хани.


Египтянинът прие упреците и със сълзи на очи напусна кулинарната сцена на шоуто. Капката, от която чашата преля, беше проваления „динър сървис“ на синия отбор, заради злополучното ризото и нескопосаните омлети, които Хани Оф се опита да забърка.

След напускането си 46-годишният кулинар, споделя, че в мъжкия отбор цари лицемерие и е получил добър житейски урок от участието си.

„Давах на капитана Тихомиров да опитва от всичко, което приготвях. Той го одобряваше, а след това пред шеф Ангелов правеше физиономии“, споделя с горчивина злополучният участник.

Огорчен от ранното му изгонване от шоуто, но щастлив, че се е прибрал при многолюдната си челяд, Хани Оф продължава напред със своите житейски ангажименти и намерения за бъдещето.

Освен 5-те си деца, със съпругата му имат страст да отглеждат екзотични птици и кучета, които само подаряват, но не продават.

Мечтата му е да издаде рецептурник с египетски, турски и български рецепти, обогатени от самия него, пише lifeonline.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?