46

Потрес в bTV: Иван и Андрей ядосаха водещ от конкуренцията с "Фермата" 8

Тежък удар от конкуренцията понесоха Иван и Андрей. Продуцентите и водещи на "Фермата" явно са ядосали Иво Сиромахов, защото гневът му се изля отгоре им 

 Сиромахов, който е водещ на „Шоуто на Слави” по телевизия 7/8 използва за декор на скеча обрасла с бурени поляна в столичния квартал "Левски-Г". В този квартал се намира телевизията на Трифонов, припомнят от "Хотнюз".
 
"Формата 8 - Доизцеждане. Сезонът на скъсаните връзки и приятелите, търсещи поле за изява, защото никой не ги смята за живи тука. Дори такива като Дидо ще ги пишат рок легенди и крале на рока, дори милиционера Гуспата са си вкарали. Поредната нагласена и претоплена и прегоряла манджа", подиграва се с двамата шоумени и техните избраници за осмия сезон Сиромахов.
 
Припомняме, че Дидо спечели четвъртия сезон на предаването, но оттогава не може да се похвали със сериозни музикални успехи. Легендарният бивш участник Димитър Господинов-Гуспа не е печели риалитито, но пък може да се похвали с нова жена. Бившата му също има нов човек до себе си, а двамата си поделят грижите за децата, едно от които е с увреждане. Господинов е бивш полицай, но от години не практикува тази професия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Козел

Козел

26.08.2022 | 08:36

Някой казват на това шоу спе.....рм.ата . И според мен си го заслужава . Може и Тъпермата , Говнермата , Повърневмата .

Отговори
1 0
Гост

Гост

25.08.2022 | 20:32

Присмял се хърбел на щърбел. И двете шоута не струват.

Отговори
3 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?