Следвайте ни

Потрес! Нещо лошо сполетя Хекимян след рокадата в bTV

viber icon

Огромният стрес, който му се стовари върху главата след рокадите по високите етажи в Би Ти Ви, е започнал да се отразява на новия директор Антон Хекимян, но за съжаление, в недобра светлина, пише пик.бг. Затрупан от задълженията си като водещ в "Тази сутрин" и далеч по-сериозните си отговорности като шеф на новините, актуалните предавания и спорта, арменецът е залинял за няма и месец, откакто бе повишен, доверяват наблюдателни телевизионери.

Хекимян наследи уволнения Венелин Петков в последните дни на миналата година, но все още продължава да съвместява двете си длъжности в Би Ти Ви. Натовареният му работен график е докарал почти до пълно изтощение Антон и колегите му са сериозно притеснени, че ако продължава в същия ритъм ще си докара проблеми със здравето.

Не е тайна, че амбициозният Хекимян е неспасаям работохолик и единствената причина все още да не е семеен, е на моменти дразнещата му отдаденост към телевизията. 36-годишният ерген неведнъж е пренебрегвал личния си живот за сметка на професията си, а от този факт никак не е доволна майка му, която още таи надежда, че ще посрещне снаха в дома си.

До сбъдването на мечтата си обаче жената все повече се отдалечава. "Допреди да бъде назначен за шеф, Антон бе превърнал телевизията в квартира. Сами можете да си представите какво ще бъде занапред", подхвърлят из кулоарите на телевизията.

Откакто е станал шеф, Хекимян идвал по тъмно на работа и си тръгвал към полунощ. Антон не искал да изпуска нито минута от работния процес. Още повече, че му се падна ролята на умиротворител след напрежението и стреса, завладели нюзрума при управлението на предишния директорски тандем Венелин Петков - Гена Трайкова.

Покрай всичките си допълнителни ангажименти, Антон е оставил на заден план самия себе си и за лични удоволствия не му оставало никакво време. Да не говорим за екстри, като фитнес, например, който само допреди няколко седмици той не пропускаше и стриктно се грижеше за добрата си форма и физическа кондиция.

Хекимян е занемарил тренировките от една страна заради напрегнатото си ежедневие, а от друга - заради това, че в момента фитнес залите те са затворени заради пандемията. В резултата на това и на нередовно хранене, мускулите на тв ергена се спихнали, а саката на костюмите му, с които води "Тази сутрин", са му оширочели.

От гардеробната на Би Ти Ви нарочно не му поръчвали по-малки размери, тъй като на новия шеф му останат броени дни като водещ. Очакванията са, че на 1 февруари той ще предаде щафетата на своя наследник. Усилено се говори, че на стола му ще седне добрият му приятел Денислав Борисов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Работодател

Работодател

28.01.2021 | 17:37

Обича си работата, не е като тия моите.

Отговори
2 0
Работодател

Работодател

28.01.2021 | 15:34

Обича си работата човека, а не като тия моите.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай