49

Потръгна му с парите: Зуека продал апартамент за 600 000 лева, изкарва баснословни суми в Испания

Васил Василев-Зуека, който напусна със семейството си България преди година и реши да стане художник, продава творчеството си на испански цени. Актьорът се премести за постоянно във Валенсия заедно с втората си жена Ани и сина им Георги и предлага картините си на цени между 2 и 3 хиляди лева за платно, пише "Ретро".

Преди да замине за Испания, Василев изтъргува луксозния си 4-стаен апартамент в центъра на София за колосалната сума от 600 хиляди лева. Част от спечеленото от сделката с жена му инвестирали в жилище във Валенсия, за да не бъдат под наем. Откакто са емигрирали, актьорът се е връщал в родината само веднъж, за да открие своя изложба.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Надя Драганчева,Тутракан

Надя Драганчева,Тутракан

16.12.2022 | 10:47

Надя Николова Драганчева се казвам,секс бомбата,червената шапчица и живея в Тутракан на ул.Панайот Хитов 5.На 70 години съм,но снощи правих много кекс! И до вечера ще правя много кекс,кекс ,кекс..Катеричката ми е тясна.

Отговори
0 0
Надя Драганчева,Тутракан

Надя Драганчева,Тутракан

16.12.2022 | 10:41

Надя Николова Драганчева се казвам ,секс бомбата и живея в Тутракан на ул.Панайот Хитов 5. На 70 години съм,но съм много красива,сексуална,умна. Обичам много кекса..Особено груповият кекс обичам.А,аналният и оралният кекс са ми приоритетни.Търся млад любовник,да е военен,съдия,прокурор,полицай.Ще му готвя боб с кюфтета и двамата с него ще пърдим на воля.Хората говорят,че съм луда ,шизофреничка.Но,аз вече съм изписана от психиатричната клиника,където бяг дълги години на леченоя.Със заболявания -шизофрения и личностни разстроиства съм.Както и съм нимфоманка и постоянно ме сърби катеричката и ми се,иска ежедневно много кекс.Вече си пия и редовно хапчетата ми ,предписани ми от лекари психиатри.Бръсна си катеричката редовно.

Отговори
0 1
Богомолка

Богомолка

14.12.2022 | 18:00

Отдавна не се писало този какво прави и как живее в испанско. Не че някой се интересува от него и неговите напъни за рисуване.

Отговори
14 6
не вярвам

не вярвам

14.12.2022 | 16:16

всичко е вятър в косата. Такива като зуека с лопата да ги ринеш. Ще се върне с подвита опашка, когато пресушат припечеленото в БГ. На тая мизерия хората не се интересуват от изкуство, а от оцеляване. А тези с големите пари няма да изберат неговите цапаници. 90% от българите са живели малко или много в чужбина и знаят за какво иде реч.

Отговори
20 4
Евала на Зуека

Евала на Зуека

14.12.2022 | 11:59

Браво Зуек! В тази държава България не може да се живее нормално, на всяка крачка всеки иска да те оскубе по някакъв начин, тук са добре само такива, които крадат евро пари, имат нечист бизнес или са политици. Останалото население просто преживява по някакъв начин все още, но все по-зле и по-зле става.

Отговори
26 8
То на испанците

То на испанците

14.12.2022 | 10:36

манталитетът не е много по-различен от нашия. Е, има си разлики, но не е като на някакви скандинавци.

Отговори
14 3
Честит нов живот като емигрант!Дано се внедри в европейското общество.

Честит нов живот като емигрант!Дано се внедри в европейското общество.

14.12.2022 | 10:22

Друго мислене и друг манталитет е там,успех и приспособимост.Успее ли да стане като тях,ще се чувства на място,доволен и щастлив!Попътен вятър!

Отговори
28 8

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?