49
Следвайте ни

Пот, кръв и сълзи в "Игри на волята": Ето кои са сигурните финалисти

viber icon

Приключенците успяха да запазят племето си цяло и след последната племенна битка в третия сезон на „Игри на волята: България“. В една от най-тежките и изтощителни игри на Арената Паулина, Стратимир, Рабухчиев, Симеон и Борис победиха Бойците и се превърнаха в първите пет сигурни финалисти в най-екстремното състезание в телевизионния ефир.

Щафетната битка подложи всички воини на тест за сила, точност, бързина и съобразителност. Водачеството в напрегнатата игра на племената се променяше през цялото време и до самия край победителят не беше ясен. Неточният мерник на Андрей при последния пост осигури на Приключенците преднината, от която имаха нужда, за да извоюват победата. Те имаха достатъчно време за справяне с пъзела преди царят на стратегиите и логическите загадки – Неделчо да достигне до решаващия пост.  

12 седмици след старта на „Игри на волята: България“ се състоя и последният племенен съвет. Той се превърна и в най-емоционалния от началото на трети сезон на екстремното приключение. Четиримата Бойци – Морунов, Неделчо, Елизабет и Андрей, споделиха пред Ралица за новите страни на характерите си и качествата, които са открили в себе по време на участието си във формата.

Със сълзи на очи те трябваше да излъчат воина, който утре ще се изправи срещу Морунов и единодушно се спряха на Андрей. По думите на всички в племето, това ще бъде битка на двама титани, двама от най-силните и комплексни играчи през сезона, но място във финалите ще намери по-добрият. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?