Следвайте ни

Поставете ново начало през АПРИЛ, като се откажете от тези 5 неща

viber icon

Началото на пролетта е чудесен момент да поставите ново начало в живота си и да се откажете от нещата, които ви дърпат назад. И не е нужно да правите чудеса от геройства, за да видите промяната, а просто да си дадете сметка, че с премахването на токсичните навици, щастието само ще почука на вратата ви. Добре дошъл, април!

Мързел и отлагане 

Април ще бъде времето, когато трябва да действате и то максимално активно. В любовта и в бизнеса е важно постоянно да сте в състояние на движение, а това е доста трудно да се направи. За да зарежете мързела, ще трябва да премахнете всички съмнения, че ще успеете. През април положените усилия ще бъдат пряко пропорционални на постигането на целите. Ако искате да печелите два пъти повече, ще трябва да работите два пъти повече. Всеки, който ще чака времето край морето, ще остане само с чакането. 

Оплаквания и негативизъм 

Това е поредната котва, която ще виси около врата ви като тежък товар, ако не се отървете навреме. Април е времето да се включите в работата, в бизнеса. Отрицателните емоции ни теглят на дъното. Спрете да се оплаквате от живота, защото е време да бъдете по-самокритични. Всички проблеми идват от нас самите. Само вие можете да изберете дали да пуснете потока оптимизъм или песимизъм в душата си. 

Алтруизъм

Помощта на роднини и приятели е много добра, но е важно да не забравяте за себе си. През април трябва да посветите повечето време на себе си, защото много експерти в областта на астрологията и биоенергията наричат ​​този месец най-благоприятен през 2021 година. Не бива да влачите проблемите на други хора и да действате в ущърб на собствените си интереси. Ако някой поиска помощ, можете да я предоставите, но не позволявайте на хората да седят на врата ви, да ви манипулират. 

Самодоволство 

Не бива да казвате на никого за успехите си и да се хвалите с постиженията си. Приемайте комплиментите спокойно и не се поставяйте над околните. Високото самочувствие може да ви изиграе номер. Рискувате да спрете да забелязвате собствените си недостатъци, като по този начин губите способността да се развивате и да ставате по-добри. 

Лъжи 

През април ще има много опасна лъжа, лицемерие. Не можете да разпространявате слухове и да казвате на хората откровена лъжа за собствена изгода. Можете да постигнете успех по по-честен начин. Не се преструвайте на това, което определено не сте. Това може да изплаши приятелите ви от вас, да ви лиши от уважение и привлекателност в очите на противоположния пол, пише actualno.com.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?