Следвайте ни

Последните думи на прекрасната Лорина Камбурова разтърсиха мрежата

viber icon

„Трябва да се живее – живей, докато можеш“ - това е едно от последните изречения на Лорина Камбурова, това призна нейната приятелка и колежка София Бобчева.

Двете са били неразделни, докато са снимали „Скъпи наследници“, и въпреки че София е по-голямата, се е чувствала сякаш под крилото на Лори. Росен Пенчев, с когото Камбурова е арт дует, разкри, че Лорина е останала да снима в Русия и заради непоносимост към злобата и хейтърите у нас, които тя е преодолявала с усмивка и хладнокръвие.

 Колежките на Камбурова от Москва, с които тя е била изключително близка, се включиха, за да потвърдят това, което вече се знае от последните часове: Лорина е имала много сериозни проблеми с белите дробове, сменила е няколко болници в Москва, а в петък е трябвало да я изпишат. Миналото лято дори не е успяла да присъства на премиерата на руската комедия, снимана в Свети Влас, "Любов и чудовища", тъй като по това време за първи път е лежала с коронавирус в специализирано отделение.   

Самият Росен Пенчев, който е бил нещо между брат и баща за прекрасното момиче - двамата работят заедно на музикалната сцена от 2013, уточни, че преди година е половина тя е споделила с него, че вероятно ще се стигне до трансплантация. Тя обаче нито за миг не е сваляла гарда, решена да се бори докрай за живота си.   

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?