Следвайте ни

Последната жена до Милен Цветков разкри най-голямата му болка

viber icon

Последната любима жена до Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова, проговори в ефира на "На кафе" за журналиста навръх годишнината от смъртта му.

"Първото гостуване при него беше преди 4 години и беше изключително вълнуващо. Човек от екипа му ме покани по телефона да гостувам в предаването им", спомни си тя. 

Иванова признава, че много се е развълнувала. "Винаги много съм го харесвала, но всички знаем колко дързък беше публичният му образ, на моменти много хаплив. Знаех какво е отношението му към нумерологията", каза Иванова и добави, че все пак се е съгласила на предложението.

"Тогава започнах да търся датата му на раждане, а по телевизията вървеше предаването му.  Получи ни се число на съвместимост 5, което значи, че тотално не си пасваме", каза тя.

Иванова признава, че не винаги е отговаряла на журналиста, когато й е пишел. 

Тя разказа как вторият път, когато е трябвало да му гостува в шоуто, той я е върнал. "Месец преди да почине ми разкри доводите си. Оказва се, че не е искал да гостувам, докато ме сваля, за да не реша, че се възползва от служебното си положение", призна тя.

"В началото на връзката ни беше много трудно. Аз бях тази, която имаше по-големи съпротиви. Милен все пак беше много търпелив", спомни си Иванова.

По думите й най-голямата му травма е загубата на майка му. "До последно ми казваше, че не може да го преодолее. Когато тя е починала, те не са му казали. Той все я чакаше да влезе през вратата и признаваше, че му напомням на нея", разказа нумероложката.

Според нея той не е крил нищо от нея. "Винаги, когато имаше възможност, ми разказваше за живота си". 

Милена сподели какъв е бил най-големият им скандал - породил се от среднощен разговор със сина й, който Милен решил, че е с друг мъж. "Посреднощ просто си отиде. След дни дойде да си вземе таблета и просто се скарахме и си отиде. Дни по-късно му изпратих багажа по Еконт и заминах за Гърция", каза тя.

"Получих есемес "каква е тази глупост", а след 4 часа ми се обади да ми крещи, че може и да е сърдит, но не е тръгнал да си взима багажа", разказа Иванова.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Еталон

Еталон

20.04.2021 | 01:25

Персонала в този клюкарник, може да черпи знания от Милен Цветков, как трябва да работи един журналист, за да си изкара доходите. И тук има управници.

Отговори
1 0
Scott

Scott

19.04.2021 | 23:32

Are stiga beeee

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?