Следвайте ни

Пошло? Сърчаджиева се пусна като секси медсестра СНИМКА

viber icon

Звездата на Сатиричния театър Алекс Сърчаджиева се пусна по къса пола и жартиери за церемонията на раздаването на наградите "Златен Кукерикон". Чаровната актриса се развихри на сцената в секси екипче на медицинска сестра, част от реквизита за сценария на събитието.

Сърчаджиева бе водеща на наградите, а компания й прави нейният директор в Сатирата Калин Сърменов, който бе и сценарист на шоуто. Те двамата, бендът "Мека сила" от 5-има актьори, вокалистките и останалите от трупата бяха нагласени в лекарски престилки, защитно облекло и хирургически екипи. 

Михаил Билалов бе обявен за най-добър комедиен актьор на четвъртите театрални награди. Известният като мафиота Джаро от сериала "Под прикритие" любимец на зрителите бе отличен за изпълнението си в "Енергични хора" от Василий Шукшин с режисьор Николай Урумов в ДТ "Гео Милев" - Стара Загора.

В категорията за най-добра мъжка роля, обявена на церемонията като "Урология", тъй като цялото шоу бе решено в духа на спешната и денонощна сатирична медицинска помощ, Билалов победи Герасим Георгиев-Геро в "#Лъжи ме #обичам те" от Алън Ейкбърн, реж. Малин Кръстев, театър "Бонини", и Кръстю Лафазанов от "Приятна жена в лоша компания" от Андре Русан, реж. Юрий Дачев, Народен театър "Иван Вазов".

В категорията "Гинекология" (най-добра женска роля) Вяра Табакова с превъплъщението си в "Облог" в Народния театър се наложи над Нона Йотова ("Влюбена, сгодена, изчезнала" в Театър 199) и Радосвета Василева ("Жена без значение" в театър "Българска армия").

За режисура или "Масова психотерапия", бе отличен Борислав Чакринов за постановката "Умопомрачение", копродукция на ДТ "А. Будевска" - Бургас, и Театрална къща Viva Arte. Най-добър спектакъл или "Болница за спешна сатирична помощ" стана "Слава" на Пловдивския театър и режисьора Стайко Мурджев, които за проекта си са в очакване и на икари в няколко категории.

В категория "Педиатрия" или "Млада надежда" със "Златен кукерикон" си тръгна режисьорът Ивайло Ненов, създал шеметния спектакъл по Карло Голдони „"Три сватби и едно възкресение" в Русе.

Носителят на наградата на името на Георги Калоянчев за "цялостен принос в сатиричната медицина" - известният режисьор проф. Андрей Аврамов, се обърна към домакините на отличията с думите: "Благодаря, че ме приемате на тази сцена, осветена от толкова велики актьори. Ние може да не достигнем величието им, но поне да не ги посрамим!", пише "Монитор".

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

ба' Иван

ба' Иван

05.10.2020 | 20:28

Козата си сака пръч.

Отговори
2 0
Зъбчо

Зъбчо

03.10.2020 | 17:14

Влагата трябва да се шлайфа и суши!

Отговори
2 4
Той

Той

03.10.2020 | 17:13

Прекалихте с публикации за тази жена! С нищо не е по различна, не е по-хубава или умна от милионите други в страната. Може би админа е имал мераци, които са били напразни!

Отговори
7 7
Иван Иванов

Иван Иванов

03.10.2020 | 14:56

Алекс Сърчаджиева е една чаровна, благоловена и много висок морал актрисата . Познавам я лично. Нищо пошло няма в нея. Алек бъди здрава, щастлива и благоловена Бъди винаги себе си

Отговори
16 5
Ковидчо:

Ковидчо:

03.10.2020 | 11:11

"Пошли" са само тъпите ви бомбастични заглавия!

Отговори
18 3
Защо пошло? Траура свърши,живота продължава.

Защо пошло? Траура свърши,живота продължава.

03.10.2020 | 09:39

,,,,,,,

Отговори
24 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?