3906

Порнозвезда и кметица под един покрив! Какво се случва кухнята на шеф Виктор Ангелов

Порнозвезда и кметица под един покрив! Какво се случва кухнята на шеф Ангелов

 

Новият сезон на кулинарното предаване "Хелс Китчън" започва ударно още с първия епизод. Нови емоции, нови предизвикателства и нови участници ще държат зрителския интерес, обещава шеф Виктор Ангелов.

"Има много колоритни участници тази година. Със сигурност няма да пропуснем в първия епизод дамата, която като основна професия е преводач в Барселона, но като втора професия снима филми за възрастни. Имаме юнак, който е готвил за Мегън Маркъл и принц Хари. Истината е, че имаме и действаща кметица. Изключително колоритна личност - Мис Баба, Мис Вселена. Само като видите с какъв тоалет се появява още в първия епизод, през цялото време готви на токчета, невероятна история", издава тайни от Кухнята на Ада готвачът пред Нова ТВ.

 

Шеф Ангелов сподели, че се възхищава на всички тези хора, защото имат смелостта да заявят себе си и да покажат воля. Кулинарят не пропусна да обсъди и звездния отбор, в който ще вземат участие сексоложката Наталия Кобилкина, певицата Бони, актьорът Китодар Тодоров и още куп популярни лица, най-голямата изненада сред които е Гатьо от последния сезон на "Игри на волята".

"Гатьо не е никак хрисим, но е войник. Спазва йерархията, държи се изключително уважително към мен. Много е старателен. Развива уменията си, има желание", казва за него шеф Ангелов.

Извън предаването топ готвачът сподели, че е старомоден и обича да стои далеч от модерните технологии. В свободното си време поправя стари брички, като в момента си прави колекция от соц автомобили. Голямата изненада беше признанието му, че му се случва да се разплаква на филми.

"Цивря си редовно на отделни сцени. Има трогателни моменти, които ме разчувстват. Семейството ми се надява филмът да е по-чувствителен, за да мога да се приземя, защото и вкъщи съм строг", казва готвачът от Ада.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
rtyrty

rtyrty

17.02.2024 | 21:30

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://da.gd/menx

Отговори
1 4

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?