49

Порно кралица се тунингова при Ванко 1

Първата публично известна българска порно актриса - Диана Габровска, която в портфолиото си вече има цели 10 еротични ленти, предприема корекция на визията си. За изненада на хилядите си почитатели, тя няма да подменя силиконовия си бюст, а ще заложи на нова циркониева усмивка. Макар да е продуцирана от известна гръцка платформа, Диана е категорична, че нито в Гърция, нито в Турция, а единствено в клиниката на Ванко 1 ще получи най-безупречните резултати.

Самият Иван Главчев изрази задоволството си от този факт, като се изказа ласкаво за Габровска, наричайки я "почетна пациентка" и "най-красивата ни актриса". Това, че тя решава да инвестира именно в нова усмивка, а не в силиконов тунинг, говори, че вече само еротиката не е достатъчна без очарователна усмивка.

Бившата кандидат-кметица от Момин проход, чиито публикувани голи фотоси преди местните избори през октомври 2019-а опропастиха политическата й кариера, съвсем скоро ще изкушава аудиторията си с новите си циркониеви зъби.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Порнони

Порнони

26.09.2023 | 22:23

Хайде сега, имаше Никита България с катеричка рунтавелка, дето един французин плешив с повече косми по тялото я прасна и още знаини труженички!

Отговори
0 0
Аман

Аман

26.09.2023 | 22:05

От Флигорни , добре надува тромпета и без нова усмивка и циркониеви зъби , устата добре й работи ! Успех !

Отговори
11 1
Лафът

Лафът

26.09.2023 | 20:03

„Влезнах в затвора и станах човек“ е хванал дикиш при Ванко „Първи“. Преди да влезе в панделата, „работничките“ му бяха изкарали пара за хотелче! Спомням си най-отгоре на хотелчето се мъдреше, умалена статуя на Господ! Работничките му се оплакаха обаче, че ги експлоатира, като сексробини и му гепиха хотелчето и го дадоха на Общината, а него пратиха на специализация в панделата...

Отговори
6 0
СТОЛИПИНОВО

СТОЛИПИНОВО

26.09.2023 | 18:40

ТАЯ ОТ НАШТЕ ЛИ Е ?! ТОЙ ВАНКО С ТАКИВА СЪЩИТЕ "кРАЛИЦИ " НАТУПА КАПИТАЛ...

Отговори
8 0
А ХЕРЛИЯ ДА Е

А ХЕРЛИЯ ДА Е

26.09.2023 | 18:38

В СТОЛИПИНОВО И НА ОКОЛОВРЪСТНОТО КОЛКО ЩЕШ ТАКИВА Д.ЖА.ДИИ.... ТАЯ СИ Е НАПРАВО К.УР.ВОЛЕТИНА.....ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ИМА ДВАМА СИНА ДА Й ДОВЕДАТ СЪЩИТЕ СНАХИ И ЧЕСТИТО НА СВАТОВЕТЕ....ЩЕ СИ ОТ.ЕБЪТ НА СВАТЯ...ЗА ВСЕКИ ПОВОД ЩЕ СИ ПОЕ.БА.ВАТ...

Отговори
10 0
Порнокралиците с лопата да ги ринеш, дет’ се вика

Порнокралиците с лопата да ги ринеш, дет’ се вика

26.09.2023 | 18:06

Обаче интересното е другото - как Ванко 1, трафикант, сутеньор и перач, е собственик на легална клиника. И друго интересно има. В тази клиника трябва да има и лекари, специалисти по циркониеви зъби и пластмасови цици, една уважавана и престижна професия. Що се отнася до пациентите, порнокралици да искаш на днешно време.

Отговори
19 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата