Следвайте ни

Пореден скандал разтърси кралското семейство

viber icon

Всички помним еуфорията на херцога на Съсекс, когато за първи път се появи пред журналисти като млад баща. Той заяви, че по време на раждането е бил плътно до любимата си и сега двамата имат просто едно „невероятно бебе”, за което са „готови да умрат”.

Е, тук изглежда, че няма нищо изненадващо. Раждането на дете трябва да е радостно събитие за всеки един нормален баща, още повече пък, ако той е член на най-известното кралско семейство.

Оказва се обаче, че жестока измама на принцеса Даяна преди години е белязала живота както на принц Чарлз, така и този на Хари. Лъжата на Лейди Ди донесла много мъка и разочарование и за известно време буквално съсипала кралското семейство и сложила начало на окончателния крах на отношенията й с Чарлз.

„Случайно дете”

Малко хора знаят че скоро след раждането на принц Уилям на 21 юни 1982 година, Даяна и Чарлз охладняха помежду си. Между тях любовта постепенно гаснеше. Въпреки това обаче Лейди Ди забременя.

Принц Чарлз беше щастлив от бременността на жена си Той винаги е искал да има две деца, а след новината е бил сигурен, че вече ще има момиче. Въпреки това обаче, по време на ултразвук Даяна установила, че мечтата на съпруга й няма да се сбъдне.

„Чарлз винаги е искал момиче. Знаех, че и този път обаче ще е момче. Все пак не му го казах и го оставих да живее с мечтата си още известно време”, заявява в интервю Даяна през 1991 година.

Тя също е споделила, че последните 6 седмици преди раждането съпругът й бил безкрайно грижовен, мил и внимателен. Винаги бил там за нея и я подкрепял по най-добрия възможен начин. Именно тогава тя си помислила, че плана за изграждането на перфектното семейство вече е налице и няма да има връщане назад от пълното щастие.

Вместо дългоочаквана дъщеря – червенокосо момче

На 15 септември 1984 година Даяна ражда по естествен начин. Уморена и изтощена тя се страхува от реакцията на Чарлз, при новината, че детето му няма да е това, за което е мечтал.

И за жалост познала – той бил крайно разочарован да види вместо момиче едно червенокосо момченце.

След грозните му думи при вида на Хари, започнал и официалния крах на брака и отношенията им. Всички мислеха, че съвсем скоро Чарлз ще се влюби в детето си и ще промени мнението си, това обаче въобще не се случило така неусетно.

„Чарлз отиде да говори с майка ми по време на кръщенето на Хари и каза „Бяхме много разочаровани, защото просто мечтаехме да имаме момиче””, признава принцесата преди да почине.

Любов

Децата растели, а Хари бил доста по-различен от брат си, би много неспокоен, но и духовит. Той имал чертите на характера на Даяна, а не тези на Чарлз. Странно, но той успява да спечели любовта на баща си.

„Хари се превърна в истинско щастие за този дом и сега дори е много по-близък с баща си, отколкото Уилям”, признава в друго интервю Даяна.

По онова време Хари е бил на около седем години, а по-късно след узряването на братята, никой не правел разлика в отношението на Чарлз към единия и към другия. Сега, с новата си любима Камила, той е щастлив, че има толкова много правнуци.

Що се отнася до Хари, то очевидно той ще бъде примерен баща и ще се радва каквото идете да има, без значение от пола му и цвета на кожата и косата му, пише jenata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?