4232

Поразяващо разкритие! Кръвната група определя съдбата ни

Японците, които периодически поразяват света със своите научни открития, наричат кръвта „бог, живеещ във всеки от нас“

Учени от Страната на изгряващото слънце убедително доказаха, че по кръвната група може да се определят характерът, наклонностите и дори сексуалността на човека. Достатъчно е да се направи обикновен анализ на кръвта и да се установи нейната група. Знаеш ли своята кръвна група и тези на близките ти? Отлично! Тогава да проверим какъв е японският бог у нас!

Първа група (0) – Високомерен “пещерен човек”
Здраве: тази кръвна група е най-древната, първобитната. Нейните представители имат превъзходно здраве. За такива хора е полезен физическият труд – без него те бързо губят силите си. И, представете си, на тях алкохолът не им вреди! Това са потомци на ловци, свикнали да ядат месо в много голямо количество. Именно поради това тези хора трябва да отделят повишено внимание на употребата на високобелтъчна храна и задължително да се натоварват с физически упражнения, пише struma.bg. За тях са най-подходящи телешкото и пилешкото месо, но на свинското и овчето не бива да наблягат. Плодовете и зеленчуците слабо ги привличат – и правилно! Ако човек с кръвна група 0 стане вегетарианец, неговото енергетично ниво неизбежно ще отслабне, тъй като организмът му зле понася липсата на животински белтъчини.

Натура: това са „пещерни хора“ – лидери, стремящи се във всичко да постигнат поставените си цели. Те вярват в силите си и са много емоционални. Обикновено притежателят на кръвна група 0 е силен човек, който във всичко разчита на себе си, смел е и има добре развита интуиция. Той е оптимистичен, целенасочен, енергичен и настойчив. Големият бизнес е стихията на хората с кръв от първа група. В тази стихия „ловците“ се чувстват потребни. Животът, пълен с рискове, добавя краски и буни кръвта, а именно това е, към което се стремят хората от тази група. Те са устойчиви на неврози, бързо възстановяват силите си и са неуморими в стремежа си към успех и лидерство. При това са прекрасни и верни приятели, на които винаги може да се разчита. Наистина сред „пещерните хора“ честичко се срещат и самовлюбени горделивци, надарени с невероятно високомерие. Те изобщо не понасят критика по свой адрес и са готови да отстояват правотата си дори ако опонентът отдавна се е скрил зад вратата.

Интимен живот: те не се съмняват в своята сексуална неотразимост и отказът само ги разпалва по-силно. Свикнали са да бъдат първи във всичко и винаги и препятствията не ги спират. „Пещерните хора“ обожават чувствените наслади! Процесът на сливане между двама души за тях е свещен и първостепенен. Те са много ревниви, суетни и амбициозни. Ако искаш да завоюваш такъв тип личност, никога не си разкривай всички карти и колкото се може по-дълго остани недостъпна. Тези „авджии“ не бива никога да са сигурни, че плячката е попаднала здраво в мрежите им – иначе моментално ще загубят интерес.

Втора група (А) – Земеделец работохолик
Здраве: много отдавна онези от нашите предци, на които им омръзнало да тичат подир дивеча, започнали да търсят други начини за препитание. И ги намерили – обръщайки внимание на корените, плодовете, гъбите и прочие растителност. Така се появили носителите на втората кръвна група. Препоръчително за тях е да ядат свинско – те усвояват това месо най-добре. Останалите видове по-добре да не употребяват, защото не са им от полза. При това те трудно понасят спиртните напитки. За разлика от представителите на първата група, които „изгарят“ мазнините като гориво, притежателите на кръвна група А започват от ранна възраст да натрупват получените животински белтъчини и мазнини във вид на собствени мастни отлагания. За тях физическите натоварвания не бива да са прекалено интензивни – риболов, бавни разходки на морския бряг, медитации.

Натура: за разлика от „ловците“ от първата група тези хора са много по-търпеливи, разумни и усърдни. От тях излизат прекрасни труженици на умствения труд. Те никога не се хвърлят в нищото просто така, а поговорката „Стотинка лев пази“ е точно за тях. Те са пестеливи и често благодарение на това са много богати. От тях стават прекрасни съпрузи и съпруги, те се разбират с лекота с любимите си хора, в колектив не обичат да се излагат на показ и добре изпълняват ролята на подчинени. Впрочем трябва да се има предвид, че е най-добре да не сърдите тези хора напразно – те дълго търпят, но ако се разбунтуват, гневът им е безпощаден и много жесток. Често те са необосновано упорити и не могат да се отпускат истински. Имат нужда непрекъснато да са в процес на работа и обожават амплоато на „хранител на семейството“. Много са доброжелателни и търпеливи към хората, за което ги ценят във всякаква среда. Притежават добре развити умствени способности, повишена чувствителност, страстност, ориентация в интересите на колектива. Тези хода са старателни и изпълнителни, отнасят се добросъвестно към работата си, трудят се дори в условия на силен стрес. Във всичко обичат хармонията, спокойствието и реда. Те са чувствителни, търпеливи и доброжелателни.

Интимен живот: чудесни са както през периода на ухажването, така и през целия семеен живот. Обожавани са от опитните жени и родителите на млади момичета. Те се изчервяват като божури, подаряват цветя и други подаръци и треперят преди първата си целувка. Много са трепетни и раними, сантиментални и предсказуеми. Обичат своето уютно гнезденце и едва ли ще си позволят да кръшнат. Понякога поради своята положителност изглеждат скучновати. За да не забуксуват отношенията, хората от втора кръвна група трябва по-често да се направляват и да се водят на пътешествия. Но не прекалявайте с усърдието в това отношение, иначе, ако почувстват заплаха за своето спокойно съществуване, те може да дадат воля на бунтаря у себе си!

Трета група (В) – Весел чергарин
Здраве: тази кръвна група е възникнала много по-късно от двете предходни – когато хората не само започнали заседнал начин на живот, но и успели да опитомят животни и се научили да получават удоволствие от пътуванията. Днес те са единствените, които могат да поддържат добро здраве и висок жизнен тонус преди всичко за сметка на млечната диета. За поддържане на високо ниво на енергията на тях им е необходимо да съблюдават тънък баланс между физическите и умствените натоварвания. Умерените занимания – например с плуване или ходене, са им много подходящи. За третата група са особено препоръчителни овчето и заешкото месо, докато свинското и телешкото е добре да бъдат изключени от менюто им.

Натура: независими и търсещи личности. По принцип те не се стремят към власт, но нямат и особено желание да се подчиняват. Те като че ли са си самодостатъчни и култивират своята свобода. Отличават се с гъвкавост на мисълта и поведението, с уравновесеност, добре развито творческо начало, спокойствие и миролюбие. По принцип това са много весели хора, за които се казва, че са „душата на компанията“. В семейния живот обаче те са сложни поради прекомерната мнителност и нежеланието си да седят дълго в „гнездото“. Такава кръвна група имат деликатните, спокойни, но предявяващи много високи изисквания към самите себе си и към околните хора. Те са индивидуалисти, склонни да постъпват, както на тях им харесва. От тях се стават прекрасни художници, поети и музиканти.

Интимен живот: този тип не обича да завоюва – той обича да очарова, което впрочем му се удава без особен труд. На него му харесват самият процес на ухажването плюс философските беседи, а празнословното бърборене не е за него. Импонират му жени интелектуалки. Така че ако си решила да очароваш такъв мъж, бъди готова за дълги разговори за духовните ценности и за ходене на театър. Сексът в чистия му вид малко го интересува – това трябва да бъде акт на любов, сливане не само на телата, но и на душите! И ако жената иска платонична любов, следва да я търси сред представителите на кръвна група В.

Четвърта група (АВ) – Неразбираемо противоречие
Здраве: тази кръвна група е най-младата – само на няколко хиляди години. Учените предполагат, че се е появила благодарение на активното смесване на кръвта. Засега тя е слабо изучена. Носителите на група АВ имат много чувствителен стомашно-чревен тракт. И само по пътя на пробите и грешките могат точно да определят какъв вид храна е най-благоприятен за тях.

Натура: деликатността на „четворките“ е толкова голяма, че те никога и нищо не правят направо. Да се изкара носителят на група АВ от равновесие е трудна работа. Противоречивите „четворки“ са спокойни, тактични и справедливи. Те са родени дипломати. Умеят да забавляват околните и да създават връзки. Но понякога дълго се колебаят и трудно вземат решения. Нерядко, увличайки се от нещо, тези хора се ръководят от емоциите и чувствата, които вземат връх над здравия смисъл и пресметливостта. Понякога са резки. Обикновено в душата им цари объркване, но не поради малодушие или скудоумие, а защото не обичат да причиняват болка на другите. Те са чудесни слушатели и винаги ще дадат мъдър съвет, ще намерят изход от заплетена ситуация, ще направят компромис. Стават прекрасни психоаналитици, учители, свещеници и политици. От тях просто бликат идеи, но при това не забравят да изпълняват досадните поръчения на началниците си. Стремят се да разберат всичко, а поради недостиг на време могат дори да изпаднат в депресия. Кариерата не ги блазни, но парите сякаш сами падат в краката им.

Интимен живот: такъв човек трудно може да бъде обикнат от пръв поглед, но ако веднъж си хлътнала по него, то е завинаги. Не е лесно да го разбереш и той рядко разкрива душата си пред някого. Тези хора имат необяснима харизма, не им е проблем да поразят въображението на ближния си, а и природният им магнетизъм винаги им идва на помощ. Не си струва да разчиташ на вярност от тяхна страна, макар че самите те не прощават измяната. В леглото рядко са егоистични и са доста изобретателни – но само в случай че партньорът им е готов да дава, а не само да получава.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Дракула: Няма лоша кръв!

Дракула: Няма лоша кръв!

05.12.2023 | 10:23

Пълни глупости за изоставени дебелани. Наздраве!

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?