Следвайте ни

Поразителна промяна: Внучката на Тодор Живков смени фасона СНИМКА

viber icon

Внучката на Тодор Живков - Жени Живкова, е неузнаваема. Дизайнерката изглежда е прекалила с разкрасителните процедури, пише Уикенд. Дъщерята на Людмила Живкова се появи в студиото на „Тази неделя” по Би Ти Ви видимо подпухнала от корекции. Устните й бяха уголемени и наподобяваха патешка човка, а попълването на бръчките й с ботокс правеше лицето й каменно. 

Живкова е направила интервенцията още в началото на лятото, малко след като бе облекчено извънредното положение у нас заради Ковид-19. Процедурата е извършена в столична клиника. 

В предаването на Би Ти Ви Жени откровено призна, че популярната й фамилия й е помагала в кариерата й на дизайнер след промените, защото привличало вниманието. Тя коментира приятелството си с премиера Бойко Борисов и разкри, че го нарича Бойко, защото се познавали от дълги години, когато той бе бодигард на дядо й. 

„Бойко имаше възможност да бъде покрай дядо ми доста години и може би е възприел неговото по-свободно поведение, когато е сред хората”, коментира внучката на бившия Първи. Тя направи паралел между миналото и демократичните промени. Жени заяви, че управляващите трябва да се вслушат в протестиращите и да има диалог между тях. Самата тя не подкрепяла крайните решения. 

Въпреки сериозността на темата, зрителите обърнаха по-голямо внимание на външния й вид и изразиха недоумението си от интервенциите й в социалните мрежи. „Мислех я за по-сериозна жена” и „На какво е заприличала?”, негодуваха зрители на сутрешното предаване.  
 

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?