49

Поразителен обрат във "Фермата"! Взеха скалпа на един от най-могъщите участници, кой ще победи?

След три месеца на тежки битки, жестоки лишения и силни емоции, вече е ясно кои са първите сигурни финалисти във "Фермата". До последната права преди всички стигнаха две силни жени - шампионката от петия сезон на предаването, многодетната майка Веселка и участничката в третото издание, гимнастичката Валерия.

Скоро ще стане ясно коя ще бъде третата жена, която ще се присъедини към тях и на 10 декември ще се бори за голямата награда от 100 000 лева - учителката Нина или хандбалистката и победителка в четири дуела на Арената Камелия. Двете влязоха в битка за оцеляване във вторник, която ще приключи в сряда.

Междувременно един от най-силните, стабилни и харесвани участници във „Фермата“ - строителят и бивш спортист Калин, отпадна дни преди финала, сразен от шампиона в третия сезон на „Фермата“, пчеларят Яни.

След безапелационната му победата, освен него, в стопанството останаха още трима мъже - агрономът Иван и двамата хлебари, Финци и Чавдар. „Скалпът“ на един от тях обаче ще падне в последната, драматична седмица от предаването, защото на финала могат да отидат само трима мъже, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
За финална

За финална

07.12.2022 | 18:52

Битка ще икор...мят п..расе издоят крава надолу с главата и ост...рижат овца с нокторезачка за по интересно.

Отговори
1 0
Цезар

Цезар

07.12.2022 | 16:53

На финала трябва да отидат по един мъж, една жена, един гей, един травестит, един циганин, един негър и т.на. за да е справедливо. Тези глупаци искат да съсипят този нормален свят.

Отговори
2 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?