Следвайте ни

Порасна му работата: Сашо Кадиев отказа апетитен пост в bTV, спаси колега от уволнение

viber icon

Апетитно предложение за нова работа отказал водещият на "Преди обед" Александър Кадиев. Той отрязал шефовете си от мераците да сменят с него Николаос Цитиридис в късното шоу на bTV.

Телевизионери издават, че Кадиев и ръководството неотдавна са провели разговори по евентуалното му командироване от "Преди обед" във вечерното шоу. Преговорите обаче не са приключили с рокада поради три причини. 

От една страна, актьорът не искал да се конфронтира със своя колега, с когото освен професионални отношения завързаха и приятелство, и не искал да го оставя без работа. От друга страна - Сашо намирал задълженията си в сутрешното предаване за далеч по-интересни. В "Преди обед" гостуват популярни лица и успели личности от всякакви сфери, от които актьорът ежедневно научава нещо ново и се обогатява. От тази гледна точна Кадиев смятал, че маймунджилъците и хумореските в късното шоу ще бъдат крачка назад за него, що се касае до личностното му развитие. 

Третата и не по важност последна причина синът на Катерина Евро да не се навие да смени Цитиридис били ангажиментите му към театъра, пише pik.bg.

"В момента Сашо съвместява предаването си и театъра по възможно най-добрия начин. Работи в телевизията сутрин, след което пътува и вечер спокойно може да играе в постановките си. Ако смени предаванията, ще се наложи много от театралните му ангажименти да отпаднат, тъй като "Шоуто на Цитиридис" се снима в следобедните часове", коментират от обкръжението на Кадиев.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Георги v.

Георги v.

03.06.2021 | 09:11

Не знам дали "работата" на Кадиев е пораснала или се е смалила, но ми писна да ни занимавате с него и майка му!

Отговори
7 0
Враца

Враца

03.06.2021 | 09:02

Много умно и благородно от негова страна.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?