71

Попиляха Валерия от "Ергенът": Когато роди, ще разбере, че козата трябва да се дои СНИМКА

Сега Евгени е все едно с две паралелни връзки, коментират Марта и Люси

 

В последния епизод на "Ергенът" Валерия, която е известна с любовта си към животните, категорично отказа да дои коза. Това нейно решение даде повод за ожесточена дискусия в социалните мрежи, а и не само там. 

Участнички от първия сезон на формата направиха на нищо Валерия и се опитаха да се аргументират в пикантни отговори. 

Люси и Марта от първия сезон на "Ергенът" недоволстват от решението на Валерия. „Тя сякаш не е много наясно с тези животни. Характер! Тя просто отсича“ – коментира Люси. „Тогава и котките не трябва да ги гледаме вкъщи, защото така ги държим затворени“ – добави Марта. 

Люси и Марта от "Ергенът 1" 

„О, Евгени е много ядосан“ – отбелязва Люси реакцията на Ергенът. „Може би трябва Валерия да има деца, кърма и тогава ще разбере какво е“ – пояснява Марта, която единствена от всички участнички в риалитито има дете.

Този конфликт кара участничките от първи сезон да се запитат дали няма да настъпи обрат и Валерия да отпадне, а Елена да е победителката.

„В отношенията с Елена го няма пламъкът. Когато е с Валерия, на него му светят очите“ – убедена е Люси. „С Валерия има пламък, но пък е само това“ – счита Марта.

„Сега Евгени е все едно с две паралелни връзки“ – така Люси обобщава триъгълника между Ергенът и двете дами. На финала Марта и Люси обсъждат и напускането на Виктория. Йога инструкторката се притеснява, че не е изразила достатъчно ясно чувствата си. „Точно защото Евгени е разбрал, че е влюбена в него, затова Виктория си тръгва“ – смятат участничките от първи сезон, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Кога

Кога

08.05.2023 | 08:22

ще спрете да пишете за това помийно предаване? Гнус.

Отговори
1 0
Gero

Gero

06.05.2023 | 10:28

Безлична ... куха ....с празен поглед на моменти плашещ ...дразнещ писклив глас гарниран с вени които ще зе пръснат от гняв Да се чуди човек кой ги избира тези модели ?..???

Отговори
7 1
Мунчо

Мунчо

06.05.2023 | 09:21

Това момиче е най добрият пример за това колко далече от природата е днешната младеж чак потресаващо.

Отговори
4 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?