2374
Следвайте ни

Попиляха го: Деян Неделчев-Икебаната с фотосесия на гробище СНИМКИ

viber icon

Скандалният изпълнител Деян Неделчев - Икебаната реши преди Задушница, когато гробищните паркове се пълнят с близки и познати на покойниците, да отиде и да отдаде почит на свои приятели. 

Няма да повярвате кои гробове посети Неделчев! Още повече, че е решил да се снима до всички надгробни плочи на велики български имена, оставили траен отпечатък с таланта си. Този акт на Неделчев бе осъден в социалните мрежи и дори го набедиха, че се гаври с паметта на велики личности. 

Деян Неделчев винаги е показвал уважение към родни знаменитости. Ако някой влезе и проследи какво качва във Фейсбук ще види, че той не спира да отдава почит на големи родни имена.

Точно това е искал да направи и с появата си на гробищния парк и обикалянето от гроб на гроб. Той минал пред "последния дом" на Тончо Русев, Пепа Николова, Филип Трифонов, Евтим Евтимов, Петър Караангов и Иван Балсамаджиев. За всичките твърди, че са били негови приятели. 

В социалните мрежи го попиляха, че е недопостимо и крайно неуважително да се снима до надгробни плочи и дървени кръстове и че по този начин осквернява покойниците и тяхната обител. Други пък му се възхищават на уважението и че е отделил от времето си да намери гробовете и да отдаде почитта си, което доказва тяхната вечност, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Е какво?

Е какво?

10.11.2021 | 12:52

Постарал се е човекът да ни припомни за те,и светли личности, дори и от последния им постоянен адрес. Кое му е скандалното? А че същите тези паметници без съмнение се препикават от пияни гробари и бездомни кучета постоянно не е скандално?

Отговори
5 0
нищо нередно според мен

нищо нередно според мен

10.11.2021 | 12:49

Икебаната превъплъщава българската съдба да имаш талант, но да няма кой да те забележи, оцени и нарочно да правиш скандали, защото днес това се цени!

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?