Следвайте ни

Попфолк звездата Джина Стоева жертва на онлайн измама, оказа се с...

viber icon

Една от чалга дивите от близкото минало Джина Стоева стана жертва на зачестилите напоследък измами на онлайн магазини за дрехи. Самата певица споделя покъртителната история, а тя се оказа, че не е прецедент за Джина, която е горяла и друг път.

"Не ми се случва за първи път от съответния сайт да допуснат грешка в поръчката ми. Дублираха артикул и получих и платих за две еднакви тениски, но тогава си казах, че е човешко и всеки греши. На сайта няма номер, на който да позвъниш, но пък има имейл адрес, чрез който съм комуникирала с техни служители няколко пъти по повод кога да очаквам доставката. 

Изпратих запитване относно втората тениска и получих кратък и неточен отговор, който ме посъветва да върна излишния артикул. Адрес не беше посочен и си казах, че не ми пречи да запазя и двете тениски. В следващата поръчка си харесах черен колан, който пристигна в тъмносиньо. Отново реших да го запазя, но тъй като си бях харесала и черния, се върнах на сайта и внимателно, след няколко проверки, го поръчах в желания цвят. За съжаление в момента разполагам с два еднакви тъмносини колана и съм със 100 лева назад", оплаква се певицата пред "Телеграф". 

Коментари (3)

Лллл

Лллл

17.03.2021 | 07:02

Не бива да се пазарува on-line и проблемите стават по-малко.

Отговори
1 0
Kkk

Kkk

16.03.2021 | 04:33

По-добре да беше казала с колко х** е напред !?

Отговори
2 0
Малеее

Малеее

16.03.2021 | 02:27

Изключително важна новина

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?