Следвайте ни

Попфолк трус: Луна продава имот в Австралия, за да инвестира в...

viber icon

Фолк певицата Луна има нови амбиции след като не се осъществи мечтата ѝ да стане президент. Тя е решила да се превърне в крупен инвеститор и вече е направила няколко инвестииции в имотния бизнес за начало.

„Започнах да изпълнявам своя бизнес план, а именно да инвестирам в България, като в момента се занимавам с реновацията на хотел край морето, купих и няколко апартамента на Черноморието“, разказва певицата на парчето „Тук-там, тук-там“.

И допълва: „Гледам да изляза от материалното и започвам да продавам част от старите си имоти, включително и къщата ми в Австралия е обявена за продажба. Искам да направя цялостна промяна в целия ми бит. Идеята ми е да се освободя от всичко старо и да инвестирам в нови сгради, защото виждам, че в България има голяма перспектива. Искам да дам работни места на младите хора.

Възнамерявам следващите години да съм в България и да инвестирам в нея, без да се съобразявам с пандемии и световната ситуация. Хората са притеснени, но аз виждам хубавата страна на ситуацията. Смятам, че тя дойде, за да ни осъзнае, да понамести хората, да се обърнем към духовното, да се насочим към правилната продуктивност и работа, а не да се оплакваме.

Виждам доброто навсякъде около мен, хората се обръщат към духовното, помагат си и това ме мотивира. Не усетих тази година, толкова съм ангажирана и никога не съм имала потребност от ходене по молове и да съм измежду много хора. Сега ситуацията ми помага много, защото в битов план мога да реализирам много неща. Ремонтирам голяма част от имотите си и инвестирам в нови неща“, коментира Луна.

Самата тя спазва всички мерки срещу вируса и се събира само с доверени и проверени приятели, пише „България Днес“.

Коментари (3)

Истината е,

Истината е,

22.12.2020 | 16:59

че има повече акъл от вас критикуващите я . Вие да не блестите с нещо по-силно ? Я си гледайте своето , жалко съществуване. Тоя такъв ,оня онакъв ...

Отговори
1 1
Откачалка,

Откачалка,

22.12.2020 | 03:07

Истинското й име е ЛУДА.

Отговори
3 1
Росица

Росица

21.12.2020 | 16:42

Абсолютна грешка на природата!

Отговори
11 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?