49
Следвайте ни

Попфолк гилдията се събра и направи нещо невероятно за Сашка Васева

viber icon

Сашка Васева изживява изключително тежък момент, но се надява на положителна развръзка, или поне такава нагласа са ѝ създали лекарите. Те ще направят всичко възможно тя да възвърне зрението си след предстоящата операция. Изпълнителката на „Не мога да те забравя, Георги“ е в чужбина повече от седмица. Към момента тя се подлага на различни изследвания, като надеждата на хирурзите е да могат скоро да я оперират.

Попфолк  гилдията също се е притеснила за гласовитата блондинка и е готова да се задейства, за да я спаси. Десетки колеги на певицата искат да помогнат на емблемата на попфолка у нас. Освен с молитви те биха се включили в кампания за набиране на средства за Васева. Или да направят благотворителен концерт, на който да пеят без пари, а приходите да отидат за изпълнителката.

Легендарната певица oт Дупница има тумор в мозъка. Сашка се нуждае от спешна операция в Германия. Сумата за лечение е близо 90 000 евро. И към този момент е непосилна за семейството на Васева. „Заслужава си всички изпълнители да отделят от своите средства“, призовава Андреа, пише bgdnes.bg . Нека направим един голям концерт, за да се съберат част от парите. Бих участвала активно в каузата да й помогнем. Сашка като изпълнител и основател на попфолка заслужава да се направи нещо за нея“, добави още пред вестника бившата на изпълнителката.

Друг емблематичен изпълнител Коцето, също е готов да съдейства на Сашка Васева. Бившият брадър споделя, че има сериозни връзки в неврохирургията. „Тъстът ми е отличен мозъчен хирург. Ако се налага, веднага ще помогна. Ще я свържа с него. Много пъти съм съдействал на Сашка. Търсила ме е многократно. За всякакви неща. Винаги съм откликвал на молбите ѝ без значение за какво са. Разбира се, че бих й помогнал и сега“, сподели Константин.

Певицата Кали също е готова да съдейства. Дори обещава, че ще потърси други колеги от попфолка, за да избистрят идеите около планирането на благотворителен концерт за събиране на средства за Сашка. „Трябва да се помага на хората категорична е Кали. Сашка е не само икона в попфолка. Тя е изключително начетен човек. Има две висши образования, колкото и на хората да не им се вярва. Няколко пъти сме разговаряли. И съм оставала впечатлена от интелекта, който притежава. Веднага бих се включила в кампания за нея, стига да се организира. Сашка е много добър човек. Лошото явно не подбира. Васева не заслужава тази съдба! Ще търся съдействие и от останалите колеги. Не трябва да я оставим в това положение“, категорична е Кали.

Според Таня Боева, Васева е силна и може да пребори всичко. Въпреки че двете не са много близки, певицата се надява колежката й да се оправи. „Ще подкрепя благотворителен концерт за каузата на Сашка Васева“, обясни Боева. „Дано доброто се случи. Нека попадне на правилните хора да я лекуват“, добави още Таня боева.

Друг легендарен изпълнител също е готов да се включи в благотворителна кампания в помощ на Сашка. Сашо Роман на драго сърце би помогнал да се събере част от сумата, нужна на Васева за животоспасяващата операция в мозъка й. „Организира ли се концерт, веднага съм на сцената. Сашка е много голяма певица. Трябва да й се помогне“, категоричен е Роман.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Митко

Митко

20.10.2021 | 22:51

Защо имате мнение а не си пишете имената ..

Отговори
2 0
МАМИНО ДЕТЕНЦЕ

МАМИНО ДЕТЕНЦЕ

19.10.2021 | 22:14

САШКА Е ЧАСТИЦА ОТ БЪЛГАРИЯ.НУЖНО Е ДА СЕ БОРИМ ЗА НЕЯ КАКТО БИХМЕ СЕ БОРИЛИ ЗА ХИЛЯДОЛЕТНАТА НИ РОДИНА.САШЕ,ЩЕ СЕ МОЛЯ ЗА ТЕБ...!!!

Отговори
30 4
Виви

Виви

19.10.2021 | 21:30

Бог да е с нея! Ще се оправи, душичката! Тя е прекрасен човек! И трябва да продължи живота си в здраве и радост!

Отговори
37 2
ИМА ДВА НАЧИНА ЗА ПОМОЩ

ИМА ДВА НАЧИНА ЗА ПОМОЩ

19.10.2021 | 20:59

ПЪРВИЯ СКАПАНАТА ДЪРЖАВА ДА ТИ ПОМОГНЕ И ВТОРИЯ САМ ДА СИ ПОМОГНЕШ.ПРОДАВАЙ СПЕШНО КЪЩА ,АПАРТАМЕНТ,ВИЛА ПАРИТЕ СА ЗА ТОВА ДА ЖИВЕЕШ.

Отговори
25 2
Валди

Валди

19.10.2021 | 17:41

Дайте лични пари стига високопарни приказки миндили стиснати

Отговори
49 3
Валди

Валди

20.10.2021 | 07:57

Защо пишеш под чуждо име?

Отговори
2 6
Дърт

Дърт

20.10.2021 | 20:15

Това ли според теб е по-важно!?

Отговори
1 1
Баба

Баба

19.10.2021 | 17:09

Дано Бог да и помага на Сашка да се оправи да се радва на децата си!

Отговори
61 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?