46

Поп фолкът в шок: Софи Маринова се събра с бащата на Лоренцо СНИМКА

Заедно с Петър - мъжът, от когото Софи Маринова роди единствения си син Лоренцо, посрещна циганската Нова година певицата. Чалга звездата се снима пред отрупана маса в родното Етрополе, а до нея бе седнал промененият до неузнаваемост неин първи мъж. Въпреки че Софи го замени със сина му Дачо, с който живя няколко години, двамата с Петър са останали близки. Дачо не е на празника на Софка, защото той се раздели с певицата, ожени се и има дете.

Съпругата му Галя е и негова доведена сестра от брака на баща му Петър. Преди години той дори лежа в ареста след проблеми с властите в Италия, а после отиде на гурбет в Швейцария. Софка не поддържа връзка с Дачо, но редовно се чува в баща му, разказа тя преди години в интервю. На масата на Маринова има само още една чиния, която очевидно е за общия им син Лоренцо, така че и сегашното гадже на Софка Гринго липсва от гощавката, пише "Хотнюз".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Вера

Вера

19.01.2022 | 02:54

Те тия не знаят ни с кой спьт ,ни кой е бащата на децата и ..Пропаднали циганки в бранша на чалгата

Отговори
3 4
Вера

Вера

19.01.2022 | 02:53

Софито заприлича на Тутанкамон от тия корекций и вежди като олигоф*ен.. Пффф чалгарки

Отговори
5 2
Асана

Асана

18.01.2022 | 20:10

Абе неграмотен ,не четеш ли където пише че бат Петър е баща бе ,ешек олу еше , ееее все аз да ви оправям работите Аман вече бе Софка не и пречи кой ще е бащата ,важно гюбе да стане,бащата ли сина ли ,който го прави гюбето той е бащата кво толкоз,майтап да става ,айде пък за другото пак ще казвам кой е бащата щото не разбираш тия работи ,абе сиганска ни работа.

Отговори
6 0
kak'Сиика

kak'Сиика

18.01.2022 | 15:06

Всичко става ясно от статията освен кой е бащата на Лоренцо

Отговори
2 4
С.В.

С.В.

19.01.2022 | 07:52

И това ли не разбра. Как по ясно да ти го напишат. Ние четеш ли,с това започва статията.

Отговори
2 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?