Следвайте ни

Поп фолк криминале: Милко Калайджиев жертва на нападение

viber icon

Мустакът на републиката изживя много неприятна ситуация след като стопанисвания от него язовир край Мезек, в който гледа патици, беше нападнат.

Наскоро, за негов ужас, лисици и чакали се възползвали от сушата заради намалялата в язовира вода, и изяли 9 от пилетата на най-известния мустак в България.

"Породата е неми патици, известни още и като мускусни. Те обичат свободните пространства и затова Милко ги гледа край язовира", разказва пред "Телеграф" Калайджиев, на когото в момента му останали само 18 от 27 патици.

Тази порода патици яде всичко и хич не е претенциозна. Милко ги храни с жито и царевица, а те си пасат и тревички. Като застудее много, той ще ги прибере в специално изградена кошара. Милко обаче казва, че няма да ги коли за месо, защото му е тъжно да ги яде, като ги е гледал преди това.

Преди време Калайджиев имал няколко гъски и 20 кокошки, които ползвал за яйца. Но му било трудно да ги гледа покрай участията си и трябвало животинките да бъдат заклани. Една баба от Мезек направила от тях буркани, но Милко не хапнал нищо, защото му било тъжно. Раздал ги всички на приятели, Шоу блиц.

Взел си много добро женско куче пазач да разгонва лисиците, което родило 8 кученца навръх 8 март, когато обявиха карантината в държавата. "Съвпадение", казва певецът. Раздал кучетата, дори и майката.

Легендарният мустак на фолка не знае какво ще прави с прочутия си бостан, ако язовирът не се напълни и тази година. Преди в него гледал дини, пъпеши и домати, ама догодина не е ясно какво ще прави.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Голем

Голем

12.11.2020 | 16:46

Да се пази бат Милко Мокета, че и него ще изедът.

Отговори
0 0
Баболюба

Баболюба

11.11.2020 | 23:25

Удовлетворена съм доколко заглавието загатва предвидимия за героя фатален край. Предлагам така да постъпваме с всички намигнали негативно заглавия: жертвата не е човек, налице е преживяване от природата. Интересно. С несравнимо по-малко загуба отколкото така остроумно вмъкнатото заглавие сътворява.

Отговори
6 1
dii

dii

11.11.2020 | 17:04

Това е драма. Просто немислимото се е случило. Боже каква мъка е сполетяла бат милко. Направо съм в ШОК. Направо КАТАСТРОФА. Трагедия край язовира. Просто край!

Отговори
12 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?