Следвайте ни

Понеделник ще подейства мотивиращо

Понеделник ще ви подейства доста мотивиращо.

Денят ще ви разкрие възможния потенциал, но само от вас ще зависи до каква степен ще се възползвате от него. Ако се чувствате достатъчно уверени не се колебайте да действате. 

Вечерта ще останете доволни от постигнатото през деня! 

Овен

Този понеделник не бъдете прекалено скептични към непознатото. Най-важното е да се сдържате да изразите отрицателна оценка на глас.

Телец

Това е ден, в който да не правите компромиси със здравето си. Ако навън е прекалено горещо най-добре останете на хладно у дома.

Близнаци

Днес не влизайте в напразни спорове. Едва ли ще успеете да промените нечия гледна точка, особено ако е резултат на дългогодишни убеждения.

Рак

Днес не поставяйте личния ви интерес пред този на двойката, в която сте. Засега тактиката ви може да ви се струва удачна, но в дългосрочен план ще е губеща.

Лъв

Днес не поставяйте работата си пред личния живот. С парите след време ще се оправите, но загубените отношения едва ли ще върнете.

Дева

Този понеделник ще ви върви в домакинската работа. Сега може да се развихрите и със свършеното да си спестите усилия за седмици напред.

Везни

Този понеделник не вярвайте на празни обещания, както и на много авторитетни такива. Останете здраво стъпили на земята и разчитайте само на себе си.

Скорпион

Този понеделник е добре да споделите притесненията си с близък човек или приятел. Не оставайте насаме със страховете ви.

Стрелец

Този понеделник ще разберете, че не може да разчитате на даден човек. Това ще бъде важен тласък в развитието ви. 

Козирог

Този понеделник не се престаравайте в нищо. Заложете на естествеността. Насила хубост не става.

Водолей

Този понеделник не бъдете прекалено придирчиви към останалите, но и към себе си. Понякога красотата се крие в простотата на нещата.

Риби

Този понеделник ще може да си отдъхнете психически. Помислете какво точно да промените към по-добре у себе си. Заложете на независимостта. 

https://www.dunavmost.com

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?