Следвайте ни

Помните ли Юлия от Тату? Абортира след побой от любовник СНИМКИ

viber icon

35-годишна певица Юлия Волкова от популярния дует "Тату" бе диагностицирана с рак на щитовидната жлеза през 2012 година.

 


Наложило се да се прави операция, която се оказала провал. Хирургът засегнал със скалпела гласовите връзки и певицата изгубила най-важното за кариерата си - гласа си, пише Блиц.

Тя въобще не можела да говори - само хрипала. За възстановяването на гласа ѝ се наложило да преживее още няколко операции в Германия и Япония, но едва след операция в Корея Юлия получила резултат. И до момента тя говори със затруднения, гласът ѝ често изчезва. Все пак, както тя сама признава, да се пее е по-лесно, отколкото да се говори, затова певицата засега не възнамерява да слага кръст на кариерата си. 

През 2019 година обаче имало рецидив на рака, Юлия обаче успява да се справи с него и този път. Драмата обаче не приключва. Певицата разказва, че тя била изчезнала от всички радари, когато започнала роман с чужденец. Последвали четири години за нея и децата ѝ в Турция, които приличали на приказка, докато всичко не тръгнало надолу. 

Любимият на Юлия бил много ревнив, тя пък била винаги открита и общителна и това водило до скандали. 


През 2019 година любимият ѝ просто я нападна, докато тя се разхождала заедно с децата. Счупил и челюстта на три места. Мъжът е огромен висок и напомпан спортист, затова на лицето на певицата след побоя не можело да се погледне без сълзи.

"Всичко стана много бързо, за десет секунди, озовах се на земята. До мен бяха децата, бавачката, всичко се случи през очите им. Минувачите се опитваха да го отблъснат от мен... След това цялата бях в кръв и държах челюстта си в ръце, защото не можех да я държа по друг начин. Утешавах децата, не исках да ги плаша. Опитвах се да се усмихвам и им говорих, че всичко е наред", разказва Юлия Волкова. 


След петчасова операция за възстановяване на челюстта певицата се запознала с друг мъж, който я подкрепил в трудния момент. 

Отношенията им се развивали чудесно, докато Юлия не разбрала, че е бременна. Приятелят ѝ обаче живеел в САЩ и нямал никакво намерение да се мести в Русия, а певицата пък не планирала да напуска родината си. 

Междувременно в света избухнала и епидемията с коронавируса, положението е било трудно откъдето и да го погледнеш. 

Юлия тогава разбрала, че макар и да обича децата, тя не иска да има трето дете и направила аборт. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?