2374
Следвайте ни

Помните ли Тина и Миро от "Един за друг"? Увеличиха семейството си с още един член СНИМКИ

viber icon

Тина и Миро от "Един за друг" вече официално увеличиха семейството си с още един член. Младоженците са се сдобили с прекрасно и много пухкаво кученце.

Малкото животинче, което е порода Померан, вече обожава новите си собственици, на които ще им е малко трудно да опазят коледната елха. Кученцето си играе с играчките по коледното дръвче, а всеки собственик на домашен любимец знае, че е предизвикателство опазването на украсата за празниците. Е, очевидно Тина и Миро тепърва ще имат да научават някои неща за отглеждането на домашните любимци, но пък кученцето е наистина голям сладур.

Instagram

Оказва се, че животинчето е подарък от Миро за Тина, която му благодари и на стори в Instagram. Иначе в живота на двамата сякаш цари пълна хармония, любов и разбирателство, а кученцето ще ги сближи дори повече.

Припомняме, че двамата вдигнаха пищна сватба това лято в България, на която присъстваха някои от новите им приятели от "Един за друг". Красивата церемония беше на морето, а на събитието присъстваха Тяна и Иво, Зори и Вальо, но също Момчил и Даниел, които бяха без половинките си, с които са разделени.

Младоженците обаче се върнаха обратно във Великобритания, където живеят и работят. В кралството те се радват на живота и изглежда, че скоро нямат намерение да се връщат в родината за постоянно. Иначе и двамата са патриоти, обичат семейството и приятелите си, и се връщат в България винаги, когато могат. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?