Следвайте ни

Помните ли тези знакови тоалети? (СНИМКИ/ВИДЕО)

viber icon

Роклята на Гери Халиуел с британското знаме бе избрана за най-знаковият тоалет, носен на церемониите на наградите БРИТ, съобщи Контактмюзик.


За тоалета, с който британската певица се яви на церемонията през 1997 г., е гласувал всеки пети анкетиран от компанията за разпространение на билети СтъбХъб.

Оскъдната мини рокля на Халиуел бе с британското знаме върху предната част и знака за мир на гърба. Сестрата на певицата Карън пришила знамето, което било изобразено върху кухненска кърпа, върху роклята на Гучи, която според певицата била "твърде скучна" в оригиналния си вид.
 

"Не е изненада, че роклята на Гери отстрани конкуренцията в този национален вот. Това бе невероятен момент, символизиращ епохата на Готината Британия и показа изключителната енергия от изпълнението на живо", каза говорител на СтъбХъб.

На второ място в класацията е наметалото на Мадона от участието й в БРИТ през 2015 г., заради което тя падна от сцената. 13 на сто от анкетираните са гласували за този тоалет.

Лейди Гага е на трето и на четвърто място съответно с прозрачния дантелен костюм и дантелена маска на лицето от 2010 г. и бялата рокля на етажи, с която мина по червения килим, пише БТА.

 

Коментари (1)

Linda Mark

19.02.2020 | 11:49

КАК ВЗЕМЕ МОЯТ ЗАЕМ ОТ ТОВА ВЕЛИКА КОМПАНИЯ Здравейте, скъпи мои хора, аз съм Линда Макдоналд, в момента живея в Остин Тексас, САЩ. В момента съм вдовица с три деца и бях заседнала във финансова ситуация през април 2018 г. и имах нужда да рефинансирам и да платя сметките си. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех, а повечето банки отказаха кредита ми, не попълвайте плячката на онези хулигани там, които ги наричат ​​заемодател на пари, всички са измама, всичко, което искат, е вашето пари и вие добре не чувате отново от тях, те ми го направиха два пъти, преди да се срещна с господин Дейвид Уилсън, най-интересната част от него е, че заемът ми беше прехвърлен в рамките на 74 часа, така че ще ви посъветвам да се свържете с господин Дейвид, ако интересувате се от получаване на заем и сте сигурни, че можете да му го върнете навреме, можете да се свържете с него по имейл ……… ([email protected]) Без кредитна проверка, няма консигнатор със само 2% лихва и по-добри планове за погасяване и график, ако трябва да се свържете с която и да е фирма във връзка с осигуряване на заем без обезпечение, тогава се свържете с господин Дейвид Уилсън днес за вашия заем Те предлагат всички видове категории заем, които те Краткосрочен заем (5_10 години) Дългосрочен заем (20_40) Заем за медиен срок (10_20) Те предлагат заем като Заем за жилище ............., Бизнес заем ........ Дългов заем ....... Студентски заем .........., Заем за стартиране на бизнес Бизнес заем ......., фирмен заем .............. и т.н. Имейл .......... ([email protected]) Когато става въпрос за финансова криза и заем, тогава финансовият заем на Дейвид Уилсън е мястото, което трябва да отидете, моля, кажете му, че г-жа Линда Макдоналд ви насочва Успех ................... ....

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?